Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 23

„Žalgirio“ sirgalių neužmirštas Isaiah Tayloras: „Aš jus girdžiu“

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai iki šiol nepamiršo žaidėjo, nukalusio kauniečiams pergalę praėjusiame „Betsafe-LKL“ finale, o dabar į žinutes sureagavo ir pats krepšininkas.
Isaiah Tayloras
Isaiah Tayloras / LKL nuotr.

Šių metų sausį „Žalgirį“ papildęs Isaiah Tayloras sunkiai įsibėgėjo Kaune ir buvo stabdomas traumų, bet įgavęs pagreitį LKL finale pridarė daug nemalonumų Vilniaus „Rytui“.

Per penkerias serijos rungtynes I.Tayloras vidutiniškai rinko po 17 taškų ir 3,4 rezultatyvaus perdavimo, o „Žalgiriui“ laimėjus finalą 3-2 per sezono uždarymo ceremoniją atsiėmė naudingiausio finalo krepšininko prizą.

Vis dėlto tai I.Tayloro Kaune neišlaikė. Baimindamiesi įžaidėjo traumų istorijos, „Žalgirio“ vadovai nutarė atsisveikinti su gynėju, o vietoje jo įsigijo Nazą Mitrou-Longą.

Bet dabar žaliai-balti sirgaliai vėl prisiminė I.Tayloro pavardę, kai Kaune nepritapęs N.Mitrou-Longas atsisveikino su „Žalgiriu“ ir paliko žiojėti skylę Lietuvos čempionų sudėtyje.

„Žalgirio“ sirgaliai, girdžiu jus visus. Vis dar myliu jus. Tiesiog palieku tai čia“, – į gautas žinutes iš Lietuvos trumpu įrašu socialiniame tinkle „X“ sureagavo I.Tayloras.

29-erių krepšininkas iš Kauno išvyko į Kiniją, kur šį sezoną atstovauja Šansi „Loongs“ komandai. Azijoje I.Tayloras per susitikimą renka po 15,6 taško ir 5 rezultatyvius perdavimus.

Praėjusį sezoną Eurolygoje jo vidurkiai siekė 5,7 taško ir 1,6 rezultatyvaus perdavimo, o LKL pirmenybėse – 10,1 taško ir 3,5 perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas