Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 09 07

„Žalgiris“ keičia pasirengimo planus

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau šį penktadienį pakels sparnus į Malagos miestą Ispanijoje, kur tęs pasiruošimą sezonui. Žalgiriečiai, šią savaitę treniruotėse sulaukę prisijungusio amerikiečio Tylerio Cavanaugh, vietoje planuotų dvejų kontrolinių rungtynių Ispanijoje sužais trejas.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / zalgiris.lt nuotr.

„Žalgirio“ jau kitą dieną po atvykimo į Ispaniją, šeštadienį, lauks jėgų patikrinimas su antrajame Ispanijos krepšinio divizione žaidžiančiais Melilos „Baloncesto“ krepšininkais. Šios papildomos rungtynės kauniečių ikisezoniniame tvarkaraštyje taps apšilimu prieš kontrolinį turnyrą su Malagos „Unicaja“ ir Madrido „Real“ ekipomis.

Rugsėjo 12 d., pirmadienį, „Žalgirio“ laukia susitikimas su turnyro šeimininke „Unicaja“, o jau rugsėjo 13 d., antradienį, – jėgų patikrinimas su Eurolygoje rungtyniaujančiu „Real“ klubu.

Po trijų kontrolinių susitikimų Ispanijoje „Žalgiris“ į Lietuvą sugrįš rugsėjo 16 d., o jau rugsėjo 19 d. Kaune susitiks su Alytaus „Wolves“. Paskutines ikisezonines rungtynes žalgiriečiai žais rugsėjo 22 d. Kaune su Rygos VEF klubu.

Pasiruošimą sezonui su komanda tęsia visi pagrindinės sudėties žaidėjai, išskyrus Lietuvos rinktinei Europos čempionate atstovaujančius Luką Lekavičių, Arną Butkevičių, Igną Brazdeikį ir trenerių štabo narius Kazį Maksvytį bei Evaldą Beržininkaitį.

2022–2023 m. sezoną „Žalgiris“ pradės nuo Lietuvos krepšinio lygos rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“. Dvikova Klaipėdoje vyks rugsėjo 26 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas