Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 01

„Žalgiriui“ – „Lietkabelio“ nuomos pasiūlymas dėl darbščiojo gynėjo

Paulius Valinskas artimiausiu metu gali susikrauti sportinį krepšį ir palikti gimtąjį miestą. 24sek žiniomis, Panevėžio „Lietkabelis“ prašo Kauno „Žalgirio“ paskolinti darbštųjį gynėją.
Paulius Valinskas
Paulius Valinskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šaltinių teigimu, abiem pusėms nepavyksta susitarti dėl finansinių nuomos sąlygų. Panevėžiečiai nori mokėti tik nedidelę dalį 22-ejų krepšininko atlyginimo.

Tačiau 24sek žiniomis, tikimasi, kad „Lietkabelis“ pagerins finansines pasiūlymo sąlygas ir ras kompromisą su „Žalgiriu“.

Pats P.Valinskas imponuoja treneriui Šarūnui Jasikevičiui, tačiau „Žalgiris“ į gynėjų grandį ketina pakviesti dar vieną legionierių, tad lietuviui nebeliks daug progų pasireikšti ant parketo.

Jau ir taip sudėtyje yra Nate'as Woltersas, Thomasas Walkupas, Marius Grigonis, antruoju numeriu gali žaisti ir Artūras Milaknis.

Daugiau rungtyniauti linkęs P.Valinskas gali tikėtis ir užsienio komandų dėmesio, tačiau šiuo metu realiausia, kad 190 cm ūgio žaidėjas bus paskolintas „Lietkabeliui“.

Panevėžyje P.Valinskas užimtų vietą, kurioje praėjusį sezoną sėkmingai tvarkėsi Adas Juškevičius, vėliau pakėlęs sparnus į Stambulo „Galatasaray“.

„Sulaukiame daug skambučių iš LKL klubų. Jų (P.Valinsko ir M.Gebeno) agentai dar dirba su užsienio komandomis, bet mes turime žiūrėti savęs ir duoti tiems žaidėjams šansą pasirodyti“, – interviu 24sek buvo minėjęs Paulius Motiejūnas.

P.Valinskas praėjusį sezoną su „Žalgiriu“ sudarė naują sutartį, kuri galios iki 2021-ųjų.

191 cm ūgio krepšininkas praėjusį sezoną Eurolygoje gaudavo pasireikšti vid. po 9 minutes, per kurias įmesdavo 2,8 taško ir atlikdavo 0,8 rezultatyvaus perdavimo.

LKL pirmenybėse P.Valinskas rungtyniaudavo daugiau – per 16 minučių rinkdavo vid. 4,5 taško ir atlikdavo 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Žalgiris“ jau kiek anksčiau paskolino „Neptūnui“ kitą savo talentą Gytį Masiulį. Panašus likimas laukia ir naujoko iš NCAA Martino Gebeno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai