Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 14

„Žalgiriui“ – Utenos „Juventus“ pasiūlymas

Kauno „Žalgiris“ sulaukė nuomos pasiūlymo. 24sek žiniomis, Utenos „Juventus“ kreipėsi į Lietuvos čempionus su prašymu paskolinti 23 metų 208 cm ūgio vidurio puolėją Martiną Gebeną.
Martinas Gebenas
Martinas Gebenas / Aido Jarušaičio nuotr.

24sek šaltinių teigimu, „Juventus“ komandai „Žalgiris“ teiks prioritetą paskolinti savo centrą, tačiau galutinis sprendimas dar nėra priimtas.

M.Gebenas pradės pasiruošimą sezonui su „Žalgiriu“ ir dalyvaus draugiškų rungtynių cikle. Tik po jo Lietuvos čempionai ketina apsispręsti dėl kito naujojo centro sezono plano.

„Žalgiris“ su M.Gebenu šią vasarą sudarė ilgalaikę sutartį.

„Tai, kad mane pastebėjo „Žalgiris“, man yra didžiulis įvertinimas. Bet reikia įrodyti, kad priklausau „Žalgiriui“ ir galiu žaisti tame lygyje, –interviu 24sek pasakojo M.Gebenas. – Matote, aš pasirašiau su „Žalgiriu“ sutartį, todėl noriu atiduoti visą save kovose su „Žalgiriu“. Idealiausia būtų čia likti ir savo darbu užsitarnauti tą vietą.

Bet per daug spekuliuoti nenoriu. Dabar mano tikslas kuo geriau pasiruošti „Žalgirio“ stovyklai ir parodyti, ką sugebu. Atiduoti visą save. Kaip bus, taip bus. Jei žaisiu kitoje komandoje ir bus galimybės pasireikšti ir tobulėti, tai tikrai tuo pasinaudosiu. Bet kiekvienas žaidėjas nori žaisti su geriausiais ir prieš geriausius.“

Lietuvis grįžta į Europą po karjeros NCAA. Atstovaudamas Notr Damo universitetui, vidurio puolėjas paskutinį sezoną gaudavo pasireikšti po 25 minutes ir per jas rinkdavo 11,1 taško (60,6 proc. dvit., 85 proc. baud.), atkovodavo po 8 kamuolius, atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo bei blokuodavo 0,9 metimo.

„Žalgirio“ stovykloje bus ir daugiau žaidėjų, kurie gali sulaukti šanso patekti į pagrindinę komandą. Vieni tokių – 20-metis Matas Jogėla bei 17-metis Rokas Jokubaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai