Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 28

Į svarbiausią klausimą dar neatsakiusiems Lavrinovičiams teks ieškotis naujo klubo

Broliai Lavrinovičiai dar nenusprendė baigti karjeros, tačiau jų planus gali maišyti pasikeitusi rinka. 24sek žiniomis, Kšištofas ir Darjušas nebelaukiami Panevėžyje ir turi dairytis naujos komandos. Pasirinkimas Lietuvoje – labai nedidelis. Ar LKL dar yra vietos senukams?
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

24sek šaltinių teigimu, „Lietkabelio“ vairą iš Ramūno Butauto perėmęs Gintaras Kadžiulis ketvirtos Lietuvos komandos veidą formuoja su priekine linija be brolių Lavrinovičių.

„Neptūnas“ jau taip pat surikiavo aukštaūgius su Jerai'umi Grantu, Simu Galdiku, Gyčiu Masiuliu, Osvaldu Olisevičiumi, Arūnu Mikalausku ir Juliumi Juciku.

Matematika elementari: Kšištofui ir Darjušui nebėra vietos tarp keturių stipriausių Lietuvos komandų – „Žalgiryje“, „Ryte“, „Neptūne“ ar „Lietkabelyje“.

Galimų stotelių sąraše lieka žemesnio kalibro komandos: „Šiauliai“, „Pieno žvaigždės“, „Juventus“, „Nevėžis“, „Dzūkija“ ar „Prienai“.

Kadangi komandų lygis pakankamai panašus, tarp jų Lavrinovičiai gali rinktis atsižvelgdami į komforto sumetimus: gyvenimą arčiau namų, patogesnį susisiekimą su Vilniumi.

24sek žiniomis, kalbėtis su Lavrinovičiais linkę „Prienai“ ir „Dzūkija“. Lavrinovičiai gali grįžti į Alytų, kur ir pradėjo savo profesionalo karjerą ir prisidėjo prie didžiausių komandos pasiekimų – LKL bronzos medalių.

Kiti klubai net nesvarstė tokios galimybės, nes mano, jog Broliai yra ne jų kišenei.

Kelios LKL komandos linkusios derėtis tik su vienu iš brolių. Kitos jau suplanavusios į priekinę liniją kviestis kitus krepšininkus.

Lavrinovičiai myli šį žaidimą, todėl dar gali turėti noro žaisti po dvejas rungtynes per savaitę – LKL ir Europos turnyruose. Bet Europoje kitą sezoną iš jų žais tik „Šiauliai“, besikausiantys Čempionų lygos atrankoje.

Daug kas priklausys nuo to, ar Lavrinovičiai ryžtųsi rungtyniauti užsienyje. Jeigu taip, pasirinkimas būtų platesnis. Kita vertus, jie ne sykį yra pareiškę, kad kur kas smagiau žaisti arčiau namų, Lietuvoje.

24sek žiniomis, patys Lavrinovičiai dar atgauna jėgas po praėjusio sezono, palaiko formą ir sprendžia ne šiuos smulkius klausimus, o vieną esminį – ar dar tęsti karjerą.

Lapkričio 1-ąją dvyniams sukaks 39-eri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito