Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 16

Adamas Silveris: apie lygos padėtį, Žvaigždžių dieną ir didesnį komandų skaičių

NBA komisaras Adamas Silveris pabendravo su žurnalistais ir atskleidė, kad šiuo metu yra patenkintas lygos padėtimi. Žinoma, jis nenorėjo atskleisti, kad Kevino Duranto išvykimas daugiau pakenks nei padės, tačiau tryško noru dar labiau patobulinti lygos sistemą, abejojo dėl kitų metų NBA Žvaigždžių savaitgalio Šarlotėje bei neigė žinias apie naują komandą.
Adamas Silveris
Adamas Silveris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Adamas Silveris

„Esu labai patenkintas dabartine lygos būkle, – teigė lygos komisaras. – Manau, kad mūsų NBA komandų savininkai yra šaunūs. Pastaraisiais metais pasikeitė ne vienas asmuo, kuriam priklauso lygos ekipa.

Dažnai organizuojame susirinkimus, kuriuose laiką išnaudojame labai tikslingai ir diskutuojame apie NBA ateitį. Pastarajame susitikime visi išsakėme savo požiūrį į nedideles problemas, kurios šiuo metu vyrauja stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.

Rungtynių lankomumas yra fantastiškas, o komandos labai artimai bendrauja su savo gerbėjais. Jos padeda savo miesto gyventojams. Mano nuomone, tai yra puiki lyga ir mes turime galimybę ją paversti dar geresne.“

Padidėjusi algų kepurė

„Žinoma, vienas labiausiai diskutuotinų dalykų pastarosiomis savaitėmis yra algų kepurė, – mintis dėstė A.Silveris. – Tokio šuolio dar niekuomet nematėme lygos istorijoje, todėl buvome tam nepasiruošę. Komandos turėjo galimybę atlikti veiksmus, kurių jie nebūtų galėję atlikti ankstesniais metais.

Didžiausiu klaustuku išlieka tai, kaip pagerinti esamą situaciją. Tai buvo vienas svarbiausių klausimų ir pastarojo lokauto metu. Turime sukurti visoms komandoms galimybę būti pelningoms.

Norime, kad visos komandos turėtų galimybę laimėti NBA čempionų žiedus. Neturi būti svarbus jos miesto dydis bei finansinės galimybės. Pažvelgus į pastaruosius penkerius metus, lygos trofėjų laimėjo keturios skirtingos komandos, todėl tai suteikia optimizmo.

Nenoriu per daug sureikšminti vieno šio vasaros sandėrio, tačiau kaip ir minėjau – galėtume mūsų sistemą dar šiek tiek patobulinti.“

2017 metų Visų žvaigždžių savaitgalis

„Scanpix“ nuotr./„Hornets“ – „Heat“
„Scanpix“ nuotr./„Hornets“ – „Heat“

„Žinote patys, kad NBA Visų žvaigždžių savaitgalis tai ne tik vienerios rungtynės. Tai visa savaitė įvairių pramogų, todėl dėl incidentų Šarlotėje galime būti priversti perkelti šią šventę į kitą miestą, – svarstė A.Silveris. – Mums reikia dar gerai išanalizuoti situaciją, nes tai yra labai svarbus renginys mūsų lygai.“

NBA komanda Las Vegase

Las Vegasas
Las Vegasas

„NHL ledo ritulio lygoje atsirado ekipa Las Vegase, tačiau tai mūsų nuomonės nekeičia, – paneigė bet kokias mintis apie naują komandą lygos vadovas. - Suprantu, kad tai puiki vieta krepšinio klubui, juk čia pastaruosius 12 metų vyko Vasaros lygos varžybos. Net Visų žvaigždžių savaitgalis vyko šiame mieste.

Tačiau šiuo metu neturime jokių planų išplėsti lygos. Esame labai patenkinti savo 30 komandų. Apie NBA praplėtimą, galbūt, pagalvosime netolimoje ateityje.

Visi mūsų klubai auga ir neša pelną, todėl esame patenkinti. Apie didesnį komandų skaičių mes, kol kas, negalvojame.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas