Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 16

„All-Star“ rungtynės kabo ant plauko: J.Embiidas prabilo apie sveikatos problemas

Joelis Embiidas padėjo „Philadelphia 76ers“ ekipai 118:112 nugalėti „Cleveland Cavaliers“, tačiau aukštaūgis abejoja dėl savo sveikatos. Abejoja ir dėl dalyvavimo „All-Star“ rungtynėse sekmadienį.

„Nesu tikras, – sakė J.Embiidas, surinkęs 29 taškus, atkovojęs 14 kamuolių ir atlikęs 5 rezultatyvius perdavimus. – Nesu sveikas. Nesu visiškai sveikas pastarąsias tris savaites ar net mėnesį. Tiesiog stengiausi atsilaikyti iki „All-Star“ savaitgalio nepraleisdamas rungtynių.

Tačiau jaučiu, kad pasiekiau tašką, kuomet privalau klausyti medikų patarimų. Jau kurį laiką jie sako, kad reikėtų pailsėti keletą savaičių, tad pamatysime, kokios bus ateinančios kelios dienos, tada ir matysime.“

Prieš rungtynes su „Cavaliers“ buvo nurodoma, kad J.Embiidas gali jose ir nepasirodyti dėl kairės kojos skausmų. Būtent ši problema persekioja centrą pastaruoju metu.

Bet tai nesutrukdė jam būti efektyviam – J.Embiidas net buvo išrinktas geriausiu Rytų konferencijos mėnesio žaidėju gruodį ir sausį. NBA rezultatyviausių krepšininkų sąraše „76ers“ lyderis atsilieka tik nuo Lukos Dončičiaus.

„All-Star“ savaitgalis dabar kabo ant plauko.

„Nesu sveikas, – kartojosi krepšininkas. – Mano kojos problemos yra užsitęsusios. Remiantis gydytojais, reikia pailsėti. Koncentruojuosi į pergales, noriu būti pasirengęs antrai sezono pusei ir atkrintamosiose. Noriu laimėti čempionatą.“

Rungtynėse su „Cavs“ J.Embiidas tapo pirmuoju „76ers“ krepšininku, kuriam pavyko pasiekti 10 tūkst. taškų ribą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas