Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 22

Apvogta NBA žvaigždė: vagys išsinešė turto daugiau nei už 1 mln. dolerių

„Golden State Warriors“ klubo žvaigždė Draymondas Greenas neteko turto daugiau nei už milijoną JAV dolerių per prieš savaitę įvykusį apiplėšimą.
Draymondas Greenas
Draymondas Greenas / „Scanpix“ nuotr.

„TMZ“ pranešė, jog buvo apvogti D.Greeno namai Los Andžele, kol krepšininkas lankėsi tame pačiame mieste vykusiose lemiamose amerikietiško futbolo lygos NFL „Super Bowl“ rungtynėse.

Grįžęs namo D.Greenas rado apiplėštus namus, į kuriuos vagys pateko išdaužę langą. Pranešama, kad kol kas suimtųjų dėl vagystės nėra, o policija pradėjo tyrimą.

D.Greeno nuostoliai įvertinti daugiau nei milijonų dolerių. Teigiama, kad pavogti buvo krepšininko papuošalai, laikrodžiai ir kiti vertingi daiktai.

32-ąjį gimtadienį kiek daugiau nei už savaitės minėsiantis puolėjas šiuo metu gydosi traumą ir dėl jos buvo priverstas praleisti „All-Star“ rungtynės sekmadienį.

„Scanpix“/AP nuotr./„Golden State Warriors“ žvaigždės: Andrew Wigginsas, Draymondas Greenas ir Stephenas Curry. Dešinėje – komandos vadovas Bobas Myersas
„Scanpix“/AP nuotr./„Golden State Warriors“ žvaigždės: Andrew Wigginsas, Draymondas Greenas ir Stephenas Curry. Dešinėje – komandos vadovas Bobas Myersas

Triskart NBA čempionas šį sezoną renka po 7,9 taško, 7,6 atkovoto kamuolio ir 7,4 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą bei yra vienas pagrindinių kandidatų iškovoti geriausiai besiginančio lygos žaidėjo prizą, kurį jis jau buvo gavęs 2017 metais.

„Warriors“ su 42 pergalėmis ir 17 pralaimėjimų tarp visų NBA komandų nusileidžia tik „Phoenix Suns“ (49-10).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas