Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aštrūs kirčiai iš legendos: Sh.O'Nealas pavadino R.Gobert'ą blogiausiu visų laikų NBA žaidėju

Shaquille'as O'Neal'as visuomet garsėjo aštriu liežuviu. Šįkart NBA legenda pasisakė apie Rudy Gobert'ą, pavadinęs „Minnesota Timberwolves“ centrą blogiausiu visų laikų NBA žaidėju.

„Benas Simmonsas yra dar vienas kvailelis“, – sakė Shaqas interviu „Complex“, prieš pateikdamas savo argumentus, kodėl R.Gobert'ą laiko pačiu blogiausiu.

„Aš jums pasakysiu, kodėl jis (Gobert'as) blogiausias. Nes jei pasirašysite sutartį už 250 (milijonų), parodykite man, kodėl esate vertas 250, – sakė Shaqas. – Yra priežastis, kodėl aš vaikštau juokingai, kodėl negaliu pasukti sprando, nes žaidžiau, bandžiau pateisinti savo 120 (milijonų) sutartį. Taigi, jūs turite tokių vyrukų, kaip Gobert'as, kurie sujaukia sistemą, ir jie uždirba visus šiuos pinigus, bet negali žaisti, todėl aš negerbiu tokių vyrukų.“

nuotr. FIBA/Rudy Gobertas
nuotr. FIBA/Rudy Gobertas

„Kiekvieną kartą, kai sakau šiuos komentarus, žmonės galvoja, kad aš esu nusistatęs ir tiesiog rodau neapykantą, bet tai yra faktai, – tęsė legenda. – Jūs matote mokytojus, matote ugniagesius, matote gydytojus, kurie dirba tikrus darbus ir negauna atitinkamo užmokesčio.“

Per savo karjerą NBA R.Gobert'as laimėjo keturis geriausiai besiginančio žaidėjo apdovanojimus, sužaidė 757 rungtynes ​​ir per 10 sezonų vidutiniškai renka po 12,7 taško bei atkovoja po 11,8 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas