Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 14

Atodūsis NBA pasaulyje: koronavirusu nuo R.Gobert'o neužsikrėtė nė vienas varžovas

Trečiadienio vakarą paaiškėjus, jog koronavirusas diagnozuotas „Utah Jazz“ klubo vidurio puolėjui Rudy Gobert'ui, savo žaidėjus puolė tikrinti ne tik „Jazz“, bet ir prieš šią ekipą pastarosiomis dienomis žaidusios komandos. Gauti rezultatai leido atsikvėpti NBA sirgaliams – nė vienas iš šešių tirtų klubų krepšininkų COVID-19 virusu neužsikrėtė.
Jonas Valančiūnas Donovano Mitchello ir Rudy Gobert'o apsuptyje
Jonas Valančiūnas Donovano Mitchello ir Rudy Gobert'o apsuptyje / „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša ESPN žurnalistė Ramona Shelburne, koronaviruso testai buvo atliekami „Washington Wizards“, „Cleveland Cavaliers“, „New York Knicks“, „Boston Celtics“, „Detroit Pistons“ ir „Toronto Raptors“ žaidėjams.

Gauti rezultatai parodė, kad nė vienas iš šių klubų krepšininkų koronavirusu neserga. Tiesa, atsargumo priemonių vis tik imtasi – šešių komandų žaidėjams nurodyta izoliuotis ir likti namuose.

Primename, kad naktį trečiadienio į ketvirtadienį paaiškėjus, jog koronavirusu užsikrėtė „Jazz“ vidurio puolėjas R.Gobert'as, iš pradžių buvo atšaukti du tą naktį suplanuoti susitikimai, o netrukus sustabdytas ir visas NBA reguliarusis sezonas.

Ketvirtadienį atlikti „Jazz“ žaidėjų testai parodė, kad koronavirusu užsikrėtė ir dar vienas krepšininkas – rezultatyviausias Jutos ekipos narys Donovanas Mitchellas.

Tiek R.Gobert'as, tiek D.Mitchellas yra ryškiausios „džiazmenų“ komandos žvaigždės – abu jie vasarį žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

NBA komisaras Adamas Silveris ketvirtadienį pranešė, kad sezonas yra sustabdytas mažiausiai 30-čiai dienų – komandos į arenas sugrįš ne anksčiau nei balandžio 11 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas