Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 03

Be lyderio „Heat“ komanda – ne tokia karšta: „Knicks“ išlygino serijos rezultatą

„New York Knicks“ krepšininkai namuose 111:105 (31:29, 20:25, 25:23, 35:28) nugalėjo „Miami Heat“ ir išlygino Rytų konferencijos pusfinalio serijos iki keturių pergalių rezultatą 1-1.

Jalenas Brunsonas prisiėmė kaltę po pirmųjų serijos rungtynių, kuriose „Knicks“ pralaimėjo. Vienas kertinių Niujorko komandos krepšininkų strigo ir šiame mače, tačiau turėjo rasti būdą pralaužti ledus.

„Tiesiog turėjau tą praeiti psichologiškai. Turėjau eiti į aikštę ir žaisti“, – sakė J.Brunsonas.

Ir galiausiai jis persilaužė.

J.Brunsonas pelnė 30 taškų ir buvo komandos lyderis. Julius Randle'as grįžo po traumos ir pasižymėjo 25 taškais bei 12 atkovotų kamuolių, RJ Barrettas pridūrė 24 taškus, o Joshas Hartas buvo per plauką nuo trigubo dublio – 14 taškų, 11 atkovotų kamuolių ir 9 rezultatyvūs perdavimai.

„Knicks“ treneris Tomas Thibodeu po rungtynių kalbėjo: „Manau, kad puikiai sužaidė Julius, jis buvo kietas. Jalenas buvo fantastiškas. RJ – puikiai pradėjo mačą, tad turėjome žaidėjų, kurie dėjo žingsnius į priekį.“

„Heat“ ekipai Calebas Martinas pelnė 22 taškus, tačiau Majamio ekipa buvo priversta verstis be savo lyderio Jimmy Butlerio, kuris yra patyręs traumą, o atkrintamosiose renka po 35,5 taško.

Ketvirtojo kėlinio viduryje „Heat“ dar turėjo 6 taškų pranašumą, bet tuomet prasidėjo J.Brunsono šou – jo taiklūs tritaškiai perlaužė rungtynes.

„Knicks“: J.Brunsonas 30, J.Randle'as 25 (12 atk. kam., 8 rez. perd.), R.Barrettas 24, J.Hartas 14 (11 atk. kam., 9 rez. perd.)

„Heat“: C.Martinas 22, G.Vincentas 21, M.Strusas 17, B.Adebayo 15.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas