Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 27

Beveik 40 taškų suvertęs K.Irvingas tėškė antausį NBA čempionams

Kyrie Irvingas sužaidė rezultatyviausias sezono rungtynes, o jo atstovaujama „Brooklyn Nets“ (32-29) laimėjo Rytų konferencijos sunkiasvorių dvikovą prieš „Milwaukee Bucks“ (36-25) – 126:123 (25:32, 28:27, 43:34, 30:30).
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ši viešnagė į „Fiserv Forum“ areną Milvokyje K.Irvingui buvo nepalyginamai geresnė nei ankstesnė.

Praėjusių metų NBA atkrintamosiose būtent ketvirtasis Rytų konferencijos pusfinalio mačas Milvokyje įžaidėjui nesusiklostė, kai buvo patirta čiurnos trauma, o „Bucks“ galiausiai fantastiškoje septynių rungtynių serijoje eliminavo „Nets“.

Ir toliau tik išvykos rungtynėse žaidžiantis Kyrie buvo sunkiai sustabdomas, o į NBA čempionų krepšį iš viso suvertė net 38 taškus.

Gynėjas taip pat atkovojo 5 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Tiksint paskutinėms rungtynių sekundėms įžaidėjas buvo stabdomas pražangomis, tačiau didelių vilčių varžovams nesuteikė, realizuodamas 5 iš 6 baudų lemiamomis akimirkomis.

Po pergalės K.Irvingas nuskubėjo prie savo tėčio, kuris taip pat svečiavosi Milvokyje.

Prie „Nets“ jau kitą savaitę turėtų prisijungti po kelio traumos išgijęs Kevinas Durantas, o ekipos naujoką Beną Simmonsą ir toliau gaubia nežinia.

JAV žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimai, kad australas jau padidino intensyvumą treniruotėse ir netrukus turėtų debiutuoti, tačiau dabar, pasak Steve'o Nasho, krepšininką stabdo nauji nugaros skausmai.

Iš gilios duobės išlipti siekianti Bruklino ekipa Rytuose užima vos aštuntąją poziciją. Milvokio klubas yra penktas, bet viena pergalė juos pakylėtų iki trečiosios pozicijos.

„Milwaukee Bucks“: Bobby Portisas 30 (12 atk. kam.), Giannis Antetokounmpo 29 (14 atk. kam., 6 rez. perd.), Khrisas Middletonas 25 (7 rez. perd.), Jrue Holiday 19 (7 rez. perd.).

„Brooklyn Nets“: Kyrie Irvingas 38 (5 atk. kam., 5 rez. perd.), Sethas Curry 19, Andre Drummondas 17 (12 atk. kam., 5 rez. ped.), Bruce'as Brownas 15 (7 atk. kam.), Lamarcusas Aldridge'as 11.

VIDEO: Brooklyn Nets vs Milwaukee Bucks Full Game Highlights | February 26 | 2022 NBA Season

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas