Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beveik trejus metus nežaidęs L.Ballas grįžta ant parketo

Artūro Karnišovo vadovaujamas ir Mato Buzelio atstovaujamas „Chicago Bulls“ klubas jau netrukus sulauks netikėto pastiprinimo. Po beveik trejų metų ant parketo sugrįš Lonzo Ballas.

Įžaidėjas pastarąjį kartą ant NBA parketo buvo išbėgęs dar 2022 m. sausio 14 dieną.

Nuo tada jis iškentė net tris kelio operacijas, viena kurių apibūdinama kaip „eksperimentinė“ – po tokios procedūros dar joks profesionalus krepšininkas nėra sugrįžęs į sportą.

Vis dėlto L.Ballas siekia paneigti prognozes. ESPN žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad 27-ąjį gimtadienį po dviejų savaičių minėsiantis įžaidėjas turėtų žengti ant parketo naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vyksiančiose ikisezoninėse rungtynėse su „Minnesota Timberwolves“.

Antru šaukimu 2017 m. naujokų biržoje pasirinktas skandalingojo LaVaro Ballo sūnus iš viso stipriausioje pasaulio lygoje yra sužaidęs 252 rungtynes.

2021-2022 m. sezone atstovaudamas „Bulls“ jis rinko po 13 taškų, 5,4 atkovoto kamuolio ir 5,1 rezultatyvaus perdavimo, o Čikagos klubas iki jo traumos pirmavo Rytų konferencijoje.

Vis dėlto netekusi pagrindinio įžaidėjo komanda reguliariajame sezone finišavo tik šešta, iškrito pirmajame atkrintamųjų varžybų etape, o per pastaruosius du sezonus liko už atkrintamųjų borto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant