Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 13

Bręsta dar vieni dideli mainai? „Jazz“ klauso pasiūlymų už žvaigždę

„Utah Jazz“ klubas šią vasarą jau iškeitė vieną savo kolonų Rudy Gobert'ą. Dabar ima aiškėti, kad ant prekystalio yra padėta ir kita ekipos žvaigždė Donovanas Mitchellas.
Donovanas Mitchellas
Donovanas Mitchellas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Utah Jazz

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė, kad „Jazz“ ėmė įsiklausyti į komandų pasiūlymus už 25-erių gynėją, nors dar prieš kelias savaites atsisakė minčių apie D.Mitchello iškeitimą.

Tiesa, manoma, kad „Jazz“ už savo lyderį gali prašyti labai daug, juolab, kai jau gavo įspūdingą grąžą už R.Gobert'ą, kurį iškeitė už keturis naujokų biržos šaukimus ir penkis žaidėjus, įskaitant gerai vertinamus Maliką Beasley ir Jaredą Vanderbiltą bei jaunąjį argentinietį Leandro Bolmaro.

A.Wojnarowskis pridūrė, kad išmainyti gali būti ir kiti „Jazz“ žaidėjai, tačiau didžiausias dėmesys teks D.Mitchellui, kuris yra laikomas brangiausia Jutos klubo preke.

Penkis sezonus „džiazmenų“ gretose jau praleidęs D.Mitchellas praėjusį sezoną rinko po 25,9 taško ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Jis tris pastaruosius sezonus pateko į „All-Star“ rungtynes bei turi dar ketverius metus galiosiantį kontraktą, pagal kurį iki 2026 metų uždirbs 134,9 mln. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas