Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 16

Bręstanti jėga? „Nuggets“ lyderiai gali sugrįžti iki atkrintamųjų

„Denver Nuggets“ (41-28) klubą ant savo pečių į NBA atkrintamąsias nešantis Nikola Jokičius netrukus gali sulaukti solidžios pagalbos.
Jamalas Murray ir Michaelas Porteris
Jamalas Murray ir Michaelas Porteris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Denver Nuggets

NBA apžvalgininkas Shamsas Charania praneša, kad kelio kryžminių raiščių traumos sveikstantis pagrindinis „Nuggets“ įžaidėjas Jamalas Murray yra siunčiamas į G lygą aktyvesnėms treniruotėms.

„Denver Post“ žurnalistas Mike‘as Singeris pridūrė, jog J.Murray greičiausiai pradės žaisti krepšinį 4 prieš 4 ir 5 prieš 5, bet į vieną krepšį.

Prieš kurį laiką tas pats M.Singeris skelbė, kad J.Murray galimybės sugrįžti į aikštę dar šiame NBA sezone yra „50 prieš 50 proc.“, todėl paskutinės žinios yra tikrai gera naujiena „Nuggets“ ekipai ir jos sirgaliams.

Prieš dvejas savaites apie galimą kito „Nuggets“ lyderio Michaelo Porterio sugrįžimą po nugaros operacijos rašė „The Athletic“ žurnalistas Samas Amickas. Straipsnyje minėta data buvo kovo vidurys. Tiesa, pastaruoju metu kalbos apie M.Porterio sveikatą vėl nutilo.

Denverio komanda, kurios vadovybėje dirba ir du lietuviai – Tomas Balčėtis bei Martynas Pocius – NBA Vakarų konferencijoje šiuo metu užima 6 vietą.

25-erių J.Murray šiame sezone dar nežaidė, bet praėjusiame vidutiniškai rinko po 21,2 taško ir 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

23-ejų M.Porteris iki nugaros traumos šiame sezone spėjo sužaisti 9 rungtynes, per kurias pelnydavo po 9,9 taško ir sugriebdavo 6,6 kamuolio.

Praėjusiame sezone „Nuggets“ NBA Vakarų konferencijos pusfinalyje 0:4 nusileido iki didžiojo finalo vėliau nukeliavusiai „Phoenix Suns“ ekipai.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas