Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 22

„Bucks“ veteranas eina į rinką, palikęs 40 mln. dolerių ant stalo

Khrisas Middletonas nusprendė nepratęsti paskutinių sutarties metų su „Milwaukee Bucks“ ir taip atsisakyti didelės sumos, kuri jam atitektų per 2023-2024 m. sezoną. NBA krepšininkas tikisi gauti dar didesnį pasiūlymą, žengdamas į laisvų žaidėjų rinką.
Khrisas Middletonas
Khrisas Middletonas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 NBA Milwaukee Bucks

Khrisas Middletonas buvo sudaręs su „Milwaukee Bucks“ ilgalaikę sutartį, pagal kurią jo atlygis vis augo, o už penktąjį sezoną 2023-2024 m. suma pasiektų 40 mln. dolerių.

Krepšininkas turėjo teisę pratęsti kontraktą ir penktiesiems metams, bet nusprendė kitaip – jis paliko 40 mln. dolerių ir bandys pasirašyti naują ilgalaikę sutartį.

Tai nereiškia, kad jis negrįš į „Bucks“ komandą, su kuria 2021 metais iškovojo NBA čempionų žiedą. „Bucks“ vėl gali privilioti savo 31 metų žaidėją, tik dabar turės konkuruoti dėl jo su kitais klubais.

Kh.Middletonas rengiasi grįžti po traumomis paženklinto sezono, per kurį jis sužaidė tik 33 rungtynes.

„Bucks“ krito Rytų konferencijos pirmajame atkrintamųjų varžybų etape prieš „Miami Heat“, o per sezoną Kh.Middletonas pelnė po 15,1 taško, atkovojo po 4,2 kamuolio ir atliko po 4,9 rezultatyvaus perdavimo, žaidęs tik po 24 minutes vidutiniškai.

Šie skaičiai ženkliai kuklesni, lyginant su 2021-2022 metų sezonu, kai jis rinko po 20,1 taško, atkovojo po 5,4 kamuolio ir atliko po 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo ir Khrisas Middletonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Giannis Antetokounmpo ir Khrisas Middletonas

„Bucks“ klubui Kh.Middletonas atstovavo nuo 2013 metų, tik vieną sezoną per karjerą praleidęs kitoje komandoje („Detroit Pistons“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas