Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 09

„Bucks“ žengė į Rytų konferencijos finalą

Giannis Antetokounmpo sužaidė dar vieną įspūdingą mačą, o jo vedamas „Milwaukee Bucks“ laimėjo ketvirtą sykį iš eilės ir pateko į NBA Rytų konferencijos finalą. Penktajame pusfinalio serijos mače Viskonsino ekipa 116:91 (22:19, 30:20, 28:23, 36:29) namuose pranoko „Boston Celtics“ ir nugalėjo 4-1.
Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo / „Scanpix“ nuotr.

Konferencijos finale „Bucks“ krepšininkai žais pirmą kartą nuo 2001-ųjų.

Nors G.Antetokounmpo ir vėl flirtavo su trigubu dubliu, (20 tšk., 8 atk. kam., 8 rez. perd.), jam šį kartą puikiai talkino ir visa komanda. Net septyni „Bucks“ krepšininkai surinko dviženklį taškų skaičių.

VIDEO: Giannio Antetokounmpo žaidimo epizodai

Šeimininkai šiame mače neleido suabejoti savo jėga ir gana greitai susikūrė dviženklį pranašumą. Lemiamas lūžis įvyko trečiojo kėlinio pabaigoje, kai „Bucks“ spurtavo 9:1, susikrovė 22 taškų pranašumą ir atgal nesižvalgė.

Konferencijos finale „Bucks“ kausis su „Philadelphia 76ers“ arba „Toronto Raptors“. Šių komandų serijoje kol kas 3-2 pirmauja „dinozaurai“.

Bostono ekipos lyderiui Kyrie Irvingui tai buvo veikiausiai paskutinės rungtynės vilkint „Celtics“ marškinėlius. Artėjančią vasarą laisvuoju agentu tapsiantis žaidėjas pelnė 15 taškų ir buvo rezultatyviausias savo ekipos gretose.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 20 (8 atk. kam., 8 rez. perd.), Khrisas Middletonas 19 (8 atk. kam.), Ericas Bledsoe 18, George'as Hillas 16, Nikola Mirotičius (11 atk. kam.) ir Malcolmas Brogdonas po 10.

„Celtics“: Kyrie Irvingas 15, Marcusas Morrisas (11 atk. kam.) ir Jaysonas Tatumas po 14, Jaylenas Brownas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento