Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Būtų įspūdinga: ESPN pranešė apie „Warriors“ bandymus gauti LeBroną Jamesą

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis pranešė sensacingą naujieną – esą „Golden State Warriors“ klubas prieš mainų lango užsidarymą praėjusią savaitę bandė atlikti mainus, per kuriuos į San Fransiską atkeliautų vienas geriausių visų laikų krepšininkų LeBronas Jamesas.

A.Wojnarowskio teigimu, „Warriors“ buvo pasiruošę teikti siūlymą „Los Angeles Lakers“ klubui, kuriame pastaruosius šešerius metus žaidžia LeBronas.

„Karių“ klubą skatino geras LeBrono bičiulis Draymondas Greenas, o komandos savininkas Joe Lacobas buvo susisiekęs su „Lakers“ savininke Jeannie Buss, kurios klausė, ar viešai L.Jameso transliuojamas nepasitenkinimas padėtimi Los Andželo klube gali virsti kalbomis apie mainus.

„Scanpix“ nuotr./„Los Angeles Lakers“ savininkė Jeanie Buss.
„Scanpix“ nuotr./„Los Angeles Lakers“ savininkė Jeanie Buss.

Vis dėlto J.Buss atsakė J.Lacobui, jog neketina iškeisti 39-erių LeBrono. Tiesa, ji nukreipė „Warriors“ savininką ir generalinį vadybininką Mike'ą Dunleavy pas patį žaidėją ir jo agentą Richą Paulą, iš kurių San Fransisko komandos atstovai išgirdo, kad LeBrono galimi mainai nedomina.

A.Wojnarowskio teigimu, D.Greenas LeBrono vilionėms bandė pasitelkti ir gerą jo bičiulį Chrisą Paulą, kuris šį sezoną taip pat žaidžia „Warriors“ gretose.

Įdomu tai, kad į „Lakers“ kreipėsi ir dar viena komanda – „Philadelphia 76ers“. Vis dėlto jos vadovas Darylas Morey iš „Lakers“ generalinio vadybininko Robo Pelinkos išgirdo griežtą „ne“ dėl LeBrono mainų. ESPN žurnalisto teigimu, į užklausą dėl komandos lyderio Los Andželo klubo vadovas atkirto klausimu dėl galimų „76ers“ lyderio Joelio Embiido mainų, o tai užbaigė kalbas tarp komandų vadovų.

„Warriors“ į L.Jameso medžioklę galėtų sugrįžti vasarą, kai puolėjas galės rinktis, ar pratęsti sutartį su „Lakers“ 2024-2025 m. sezonui už 51,4 mln. dolerių.

„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

Rezultatyviausias visų laikų NBA krepšininkas šį sezoną yra vyriausias iš visų lygoje rungtyniaujančių žaidėjų, bet vis dar demonstruoja įspūdingą žaidimą – pelno po 24,8 taško, atkovoja po 7,2 kamuolio ir atlieka po 7,8 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, „Lakers“ net ir su tokiu „Karaliaus“ žaidimu yra vos devinti Vakarų konferencijoje. „Warriors“ žengia laipteliu žemiau – dešimtoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas