Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 14

Buvęs ir esamas A.Karnišovo klubai meta tinklus ant Vasilije Micičiaus

Trys NBA atkrintamosiose varžybose žaidę klubai išreiškė susidomėjimą vienu geriausių Eurolygos krepšininkų Vasilije Micičiumi, pranešė „Bleacher Report“.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / „Twitter“ nuotr.

Teigiama, kad dukart Eurolygos čempionu domisi Artūro Karnišovo vadovaujami „Chicago Bulls“, buvęs lietuvio klubas „Denver Nuggets“ bei praėjusių metų čempionai „Milwaukee Bucks“.

„Bleacher Report“ teigimu, Denveryje V.Micičiui greičiausiai būtų paruošta atsarginio įžaidėjo vieta, pakeičiant Monte Morrisą, kurį „Nuggets“ yra linkę iškeisti. Serbas taptų kanadiečio Jamalo Murray dubleriu.

Apie numatomą jo vaidmenį „Bulls“ ir „Bucks“ komandose neinformuojama, nors šiose ekipose taip pat netrūksta pajėgių gynėjų: Čikagoje įžaidėjo vaidmeniu dalinasi Lonzo Ballas ir Alexas Caruso, o Milvokyje pagrindinis atakų organizatorius yra Jrue Holiday.

2017-2018 m. sezone Kauno „Žalgiriui“ atstovavęs V.Micičius pastaruoju metu yra viena ryškiausių Eurolygos žvaigždžių.

Stambulo „Anadolu Efes“ lyderis buvo išrinktas naudingiausiu 2020-2021 m. sezono krepšininku ir du kartus iš eilės tapo turnyro nugalėtoju, abu kartus atsiimdamas ir naudingiausio finalo ketverto žaidėjo prizą.

Tiesa, tam, kad įsigytų Serbijos rinktinės gynėją, NBA komandoms teks atlikti mainus su „Oklahoma City Thunder“ klubu, kuriam priklauso teisės į 2014 m. naujokų biržoje 52-u šaukimu pakviestą krepšininką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas