Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 04

„Celtics“ puolėjas nerinko žodžių po lemiamo „Raptors“ metimo: „Suknistai gėdinga“

„Boston Celtics“ buvo per 0,5 sekundės nuo 3-0 persvaros Rytų konferencijos pusfinalyje prieš „Toronto Raptors“, bet viską pakeitė lemiamas OG Anunoby metimas aidint sirenai. Paskutinėje atakoje varžovą pramiegojęs Jaylenas Brownas po susitikimo nerinko žodžių ir prisiėmė kaltę už pergalingą kanadiečių metimą.
OG Anunoby metimas per Jayleną Browną
OG Anunoby metimas per Jayleną Browną / „Scanpix“ nuotr.

Netikėtu rungtynių herojumi tapusį OG Anunoby lemiamoje „Raptors“ atakoje iš pradžių prižiūrėjo Jaysonas Tatumas, bet 23-ejų puolėjui pasitraukus į tolesnį aikštės kraštą Toronto žaidėjas kurį laiką liko be priežiūros.

Tą pamatė Kyle'as Lowry, atlikęs komandos draugui nuostabų perdavimą skersai aikštės, o arčiausiai varžovo buvęs J.Brownas susiprato per vėlai ir nebespėjo uždengti OG Anunoby šūvio iš toli – „Raptors“ pasiekė pergalę 104:103 ir sušvelnino serijos rezultatą iki 1-2.

Savo gynybiniais sugebėjimais pasižymintis „Celtics“ krepšininkas po rungtynių neslėpė nusivylimo.

„Rungtynių pabaiga buvo suknistai gėdinga. Niekaip negalėjome pralaimėti šių rungtynių. Prisiimu už tai atsakomybę. Ne tik už paskutinę ataką, bet ir už kelias atakas prieš tai. Taip jau nutinka, čia NBA atkrintamosios. Arba leisime jiems įgauti ritmą, arba grįšime pasiruošę ir laimėsime kitas rungtynes“, – kalbėjo J.Brownas.

Paprašytas prisiminti paskutinį rungtynių epizodą, vienas „Celtics“ lyderių, šiame mače pelnęs 19 taškų, ne tik peikė save ir komandą, bet ir pagyrė varžovus.

„Nesusikalbėjome dėl to, kaip ginsimės. Jie puikiai išpildė tą situaciją. Anunoby praslydo pro galinę liniją, o mes turėjome geriau susikalbėti gynyboje. Taip neturėtų nutikti, turime žaisti geriau. Žaidžiu lygoje jau ketvirtus metus, tad turėčiau rungtyniauti geriau. Negalime leisti išmesti tokio metimo. Žinoma, jis pataikė įspūdingą metimą, tačiau vis tiek...

Tai – suknistai gėdinga. Siaubinga. Nėra jokių pasiteisinimų. Tai tiesiog nepakeliama. Negalime taip atleisti kojos nuo greičio pedalo. Turime pasiruošti ketvirtosioms rungtynėms“, – išsiliejo „Celtics“ puolėjas.

Tai – suknistai gėdinga. Siaubinga. Nėra jokių pasiteisinimų.

Ketvirtasis serijos iki keturių pergalių mačas bus žaidžiamas naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas