Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 09

Ch.Paulą įsiutino sirgalius – tribūnose kėsinosi į „Suns“ žvaigždės šeimą

Chrisas Paulas prisirinko pražangų ir su „Phoenix Suns“ klubu pralaimėjo ketvirtąsias NBA Vakarų konferencijos pusfinalio serijos rungtynes, tačiau 37-erių įžaidėjui Dalase labiau rūpėjo ne tai, o jo šeimos saugumas.
Chrisas Paulas
Chrisas Paulas / „Scanpix“ nuotr.

ESPN pranešė, kad „Dallas Mavericks“ aistruolis įžeidinėjo ir fiziškai kontaktavo su Ch.Paulo šeimos nariais – jo motina, žmona ir vaikais.

Įžaidėjas apie tai sužinojo dar rungtynių metu, o po jų išsiliejo socialiniame tinkle „Twitter“.

„Norite bausti žaidėjus už tai, ką jie pasako sirgaliams, bet jie gali liesti mūsų šeimos narius... Velniop tai!“ – įsiūtį liejo CP3, kuris dar vykstant rungtynėms bandė atkreipti apsaugos darbuotojų dėmesį į jo šeimai egzistuojantį pavojų.

Dar mačo metu, per vieną iš minutės pertraukėlių, Ch.Paulas atsisuko į tribūnas ir šūktelėjo "pasimatysime vėliau", kol jį prilaikė komandos personalo nariai.

ESPN teigimu, užpuolikas, kuris dėvėjo Lukos Dončičiaus marškinėlius, prisilietė prie Ch.Paulo mamos ir pastūmė jo žmoną. Visa tai vyko krepšininkų dviejų vaikų akivaizdoje.

Maža to, sekmadienį Jungtinėse Valstijose buvo minima Motinos diena, tačiau agresyviai nusiteikęs aistruolis sugadino ją Ch.Paulo šeimai.

„Jie jautėsi labai nesaugiai“, – ESPN teigė neįvardintas šaltinis.

„Mavericks“ klubas jau po rungtynių pranešė, kad sirgalius buvo išvestas iš arenos.

„Tai nederamas elgesys, kuris nebus toleruojamas. „Mavericks“ greitai pašalino sirgalių iš rungtynių“, – teigė Dalaso klubas.

Ch.Paulas ketvirtose serijos rungtynes susirinko šešias pražangas vos per 23 minutes ir tik ketvirtą kartą nebaigė rungtynių dėl pražangų limito atkrintamosiose. Jis spėjo pelnyti vos 5 taškus ir atlikti 7 rezultatyvius perdavimus, o „Suns“ 101:111 nusileido „Mavericks“.

Serijos iki keturių pergalių rezultatas dabar yra lygus 2-2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas