Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 06

Charlesui Barkley NHL kovos tapo įdomesnės už NBA finalus

Buvęs legendinis NBA krepšininkas Charlesas Barkley mano, kad šiuo metu ant ledo vykstanti kova dėl „Stanley“ taurės kelia daugiau intrigos nei NBA mačai dėl aukso žiedų, – rašo naujienų agentūra AP.
Charlesas Barkley
Charlesas Barkley / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NHL NBA

Tarp NBA finalo rungtynių Ch.Barkley nutaikė progą ir, pasinaudojęs Nacionalinės ledo ritulio (NHL) komisaro Gary Bettmano kvietimu, apsilankė ledo ritulio varžybose.

„Nėra nieko labiau tampančio nervus nei ledo ritulio pratęsimai per „Stanley“ taurės varžybas, – pareiškė Ch.Barkley. – Tai pats beprotiškiausias dalykas, kokį esu matęs, ir viena priežasčių, kodėl man patinka šis sportas.“

NHL finalo serijoje pirmadienį nebuvo pratęsimo – „Nashville Predators“ ledo ritulininkai namie iškovojo pergalę 4:1 ir išlygino finalo serijos su „Pittsburgh Penguins“ rezultatą – 2:2.

Prieš tas rungtynes Ch.Barkley įsiterpė į ledo ritulio legendų Wayne'o Gretzky ir Paulo Coffey pokalbį apie tai, kad 1984-1985 metų „Edmonton Oilers“ komandą NHL sirgaliai išrinko geriausią visų laikų ekipa per lygos istoriją.

Ch.Barkley paklausė W.Gretzky, kuris juodaodis sportininkas yra jo mėgstamiausias, o ledo ritulio įžymybė įvardino Grantą Fuhrą – buvusį „Oilers“ vartininką.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Charlesas Barkley ir Wayne'as Gretzky
AFP/„Scanpix“ nuotr./Charlesas Barkley ir Wayne'as Gretzky

54 metų Ch.Barkley teigė, jog žiūri ledo ritulį jau seniai, o atvykus rungtyniauti į „Philadelphia 76ers“ komandą jo mėgstamiausias NHL žaidėjas buvo Ericas Hextallas. Krepšininko draugu Filadelfijoje tapo kitas „Philadelphia Flyers“ ledo ritulininkas Ericas Lindrosas.

Pastaruoju metu Ch.Barkley dirba krepšinio apžvalgininku televizijoje, bet jis jaučiasi nusivylęs šio sezono atkrintamosiomis varžybomis.

„NBA atkrintamosios nėra labai geros, – teigė populiarusis komentatorius. – Man regis, statistika rodo, kad šių metų atkrintamosiose varžybose tik ketverios rungtynės baigėsi vienženkliu skirtumu. Taigi, nebuvo daug įdomių televizinių rungtynių šiais metais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas