Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 27

„Clippers“ žvaigždė rado pasiteisinimą vizitui striptizo klube, bet NBA vis tiek jį nubaudė

Į senelio laidotuves išvykęs, bet tuo pačiu ir striptizo klubą aplankęs „Los Angeles Clippers“ gynėjas Lou Williamsas net ir grįžęs į NBA „burbulą“ turės kurį laiką praleisti atskirai nuo komandos.
Lou Williamsas
Lou Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

NBA pranešė, kad po kelias dienas trukusio tyrimo, per kurį buvo apklaustas ir pats krepšininkas, L.Williamsui nuspręsta paskirti 10 dienų karantiną, dėl kurio jis praras nemenką sumą pinigų.

Triskart geriausio lygos atsarginio žaidėjo apdovanojimą gavęs snaiperis praleis mažiausiai pirmuosius du „Clippers“ mačus atsinaujinus reguliariajam sezonui ir iš viso neteks 150 tūkst. JAV dolerių.

Žinia, kad „saldžiuoju Lou“ vadinamas gynėjas lankėsi striptizo klube, nors NBA jam buvo davusi leidimą tik nuvykti į senelio laidotuves, pasklido penktadienį.

Nuotrauka, kurioje L.Williamsas buvo matomas striptizo klube, socialiniame tinkle pasidalijo reperis Jackas Harlow. Nors geras žaidėjo bičiulis greitai ją ištrynė, o po to teisinosi, esą tai „sena nuotrauka, kurią jis įkėlė tik dėl to, jog pasiilgo Lou“, NBA gerbėjai greitai suprato reperio melą.

„Scanpix“ nuotr./Lou Williamsas
„Scanpix“ nuotr./Lou Williamsas

L.Williamsas minėtoje nuotraukoje buvo matomas su NBA jam „burbule“ išduota apsaugine kauke, taip pat rankose laikė gėrimą.

Pats L.Williamsas iš pradžių neigė apsilankęs striptizo klube Atlantoje, tačiau vėliau pateikė savąją versiją.

Anot žaidėjo, „Magic City“ pavadintame klube jis apsilankė ne dėl pramogų, o dėl maisto – esą ten gaminami skaniausi vištienos sparneliai.

Atlantoje užaugęs, o 2012–2014 m. ir „Atlanta Hawks“ klube žaidęs gynėjas jau ir anksčiau yra gyręs kelių striptizo klubų sparnelius, o peno jo versijai suteikia ir faktas, kad „Magic City“ parduodami vardiniai L.Williamso garbei pavadinti sparneliai – „Louwill Lemon Pepper BBQ Wings“.

Pats žaidėjas dar penktadienį tviteryje tikino striptizo klube stabtelėjęs tik dėl alkio.

„Paklauskite bet kurio mano komandos draugo, kuris restoranas Atlantoje yra mano mėgstamiausias. Nedalyvavau jokiame vakarėlyje. Atsipalaiduokite“, – rašė „Clippers“ žaidėjas, pridėjęs ir grotažymes su užrašais „užsidėjęs kaukę“ ir „įėjau ir išėjau“.

Nepaisant to, NBA tai neįtikino ir grįžęs į Floridą L.Williamsas turės ilgam užsidaryti viešbučio kambaryje.

Vienintelė paguoda „Clippers“, kad 18,7 taško per susitikimą šį sezoną renkantis gynėjas turėtų spėti sugrįžti į komandą prieš atkrintamąsias varžybas, kurios prasidės rugpjūčio 17-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas