Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 16

D.Mitchellas įvertino R.Gobert'o elgesį: „Man prireikė laiko, kad atvėsčiau“

Vienas pirmųjų tarp NBA žaidėjų koronavirusu užsikrėtęs Donovanas Mitchellas nuotoliniu būdu dalyvaudamas ABC televizijos laidoje „Good Morning America“ nuramino savo sirgalius ir patikino, kad jo būklė yra puiki.
Donovanas Mitchellas ir Rudy Gobert'as
Donovanas Mitchellas ir Rudy Gobert'as / „Scanpix“ nuotr.

„Utah Jazz“ komandos lyderis teigiamą COVID-19 viruso testo rezultatą išgirdo ketvirtadienį, o nuo tada jam pritaikytas karantinas.

23-ejų sportininkas pripažino, jog tai, kad jam nepasireiškė jokie simptomai, jį ir guodžia, ir gąsdina.

„Jaučiuosi gerai, viskas vyksta pagal planą. Esu saviizoliacijoje, bet nejaučiu jokių simptomų. Juokauju, kad jeigu nuo rytojaus reikėtų žaisti septynerių rungtynių serijoje, būčiau tam pasirengęs, – kalbėjo D.Mitchellas. – Galėčiau eiti gatve ir jeigu viešai pasklidusios žinios, jūs nė nesuprastumėte, kad aš sergu. Manau, kad tai labiausiai gąsdinanti šio viruso dalis – gali jaustis puikiai, bet nežinoti, ką nešiojiesi.“

„Jazz“ gynėjas koronavirusu galimai užsikrėtė nuo savo komandos draugo Rudy Gobert'o, kuriam liga buvo diagnozuota trečiadienio vakarą.

Prancūzas, pasak pranešimų, kelias dienas prieš tai elgėsi itin neatsargiai, liesdamas komandos draugus ir jiems priklausančius daiktus, o Jutos komandos stovykloje dėl to buvo kilęs nepasitenkinimas.

„Jei nuoširdžiai, man prireikė laiko, kad atvėsčiau, – paklaustas apie R.Gobert'o veiksmus sakė D.Mitchellas. – Skaičiau ir girdėjau, ką jis sakė. Džiaugiuosi, kad jam, kaip ir man, viskas gerai. Džiaugiuosi, kad užsikrėtėme tik mes dviese, o ne kažkurie komandos nariai, kurie namuose turi vaikų. Tikiuosi, kad sugebėjome sustabdyti viruso plitimą.“

Be R.Gobert'o ir D.Mitchello, koronavirusu yra užsikrėtęs ir dar vienas NBA žaidėjas – „Detroit Pistons“ narys Christianas Woodas. Jis prieš „Jazz“ krepšininkus grūmėsi likus vos kelioms dienoms iki NBA sustabdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas