Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

D.Sabonis apie filmavimąsi „Netflix“ serialui: „Atsibundi – kamera tau prieš veidą“

Domanto Sabonio žaidimą jau ne vienerius metus stebi milijonai krepšinio gerbėjų, bet netrukus jie galės susipažinti ir su lietuvio asmeninio gyvenimo detalėmis. „Sacramento Kings“ atstovaujantis krepšininkas pasidalino įspūdžiais apie netrukus ekranus pasieksiantį „Netflix“ kuriamą serialą, kurio viena iš žvaigždžių bus jis pats.

Jau spalio 9-ąją transliavimo platformoje atsiras naujas dokumentinis serialas „Starting 5“ (Startinis penketas), kuriame bus rodomas penkių NBA žaidėjų asmeninis gyvenimas ir realybė.

Vienintelis europietis, figūruosiantis seriale – lietuvis D.Sabonis. Kartu su juo seriale sutiko filmuotis ir keturi amerikiečiai: LeBronas Jamesas, Jimmy Butleris, Jaysonas Tatumas ir Anthony Edwardsas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis, Jimmy Butleris, LeBronas Jamesas, Jaysonas Tatumas, Anthony Edwardsas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis, Jimmy Butleris, LeBronas Jamesas, Jaysonas Tatumas, Anthony Edwardsas

Kalbėdamas su ABC10 kanalo žurnalistu Mattu George'u lietuvis pasidalino įspūdžiais apie laikotarpį, kai nuolat buvo sekiojamas kamerų.

„Tai buvo kitokia patirtis. Kaip krepšininkai, esame pripratę prie kamerų už aikštės ribų, sekančių mus visą laiką, bet tai, kad jos filmavo namuose, asmeninėse erdvėse, buvo nauja patirtis. „Netflix“ atstovai buvo puikūs, jie leido viskam praeiti lengvai. Bet kamerų buvo daug. Atsibundi – kamera tau prieš veidą, eini į vonią – kamera tave seka, visada esi su mikrofonu. Tačiau šalia visą laiką turėjau vaikus, išlikau tėčiu, o tai leido išlikti natūraliu. Buvo smagu“, – pasakojo lietuvis.

Didelis dėmesys seriale bus skirtas ir krepšininko šeimai – žmonai Shashanai, sūnui bei dukteriai.

„Tai ir yra šio serialo esmė. Jie nori parodyti kiekvieno iš mūsų gyvenimą už užuolaidų. Visi galvoja, kad pažįsta mus dėl to, kad stebi mus žaidžiančius. Manęs nepažįstantys žmonės turbūt mano, kad esu išprotėjęs, nes diskutuoju su arbitrais, komandos draugais ar kitais žaidėjais (juokiasi). Bet seriale gali pamatyti užkulisius, koks aš esu tėvas ir vyras, kaip man rūpi šeima. Be to, jie parodys, kaip mes aukojamės sezono metu, kaip rūpinamės kūnu, kaip atlikdami papildomas metimų serijas nepamirštame skirti laiko žmonoms ir vaikams. Visa tai bus parodyta“, – pasakojo D.Sabonis.

Kameros lietuvį sekiojo ir „Kings“ treniruotėse. Jis džiaugiasi, kad bus dėmesio gaus ir įprastai šešėlyje liekanti Sakramento organizacija.

„Pagrindinis dalykas, dėl kurio džiaugiausi pakviestas į šį serialą, tai dėmesys, kurio sulauks Sakramentas ir tai, ką mes nuveikėme nuo tada, kai čia atvykau. Mūsų rungtynes nedažnai transliuoja nacionalinės televizijos, o šį serialą pamatys visas pasaulis. Dėl to džiaugiuosi labiausiai“, – teigė 28-erių lietuvis.

„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis
„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis

O ką apie tai, jog jų komandos draugas taps „Netflix“ žvaigžde, mano „Kings“ krepšininkai?

„Pirmus kelis mėnesius tai slėpiau, bet tada visi ėmė suprasti, kas vyksta. O tada buvo nelengva (šypsosi). Operatoriai atvyko į daugybę treniruočių, kameros ir mikrofonai buvo visur, tad visi suprato“, – šypsojosi Lietuvos rinktinės centras.

Jis tikina, kad nepaisant kamerų, sugebėjo elgtis natūraliai.

„Elgiausi taip pat, tiesiog turėjau priprasti prie 6-7 žmonių su kameromis, kurie mane sekė. Tai, ką pamatysite, yra tas pats, ką aš darysiu ir ateinančiame sezone, ką dariau ir pirmajame savo sezone. Tai parodys, kokį balansą radau, kad galėčiau ne tik gerai pasirodyti aikštėje, bet ir rasti laiko šeimai“, – pasakojo NBA krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas