Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 01

D.Sabonis – apie mėgstamiausią LKL komandą, pasiruošimą 2K20 turnyrui ir veiklą per karantiną

Netikėtai daug laisvo laiko dėl sustabdyto NBA sezono turintis Domantas Sabonis instagrame atsakė į šūsnį savo gerbėjų klausimų.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Indiana Pacers“ atstovaujantis lietuvis paskutines NBA rungtynes žaidė dar kovo 10-ąją, o koronaviruso pandemijos akivaizdoje laiką leidžia savo namuose Indianapolyje.

„Tik Tok“ (socialinis tinklas, kuriame dalijamasi vaizdo įrašais – red. past.), maisto gaminimas, stalo žaidimai ir treniruotės“, – į klausimą, ką veikia šiomis dienomis, atsakė Lietuvos rinktinės centras.

Sirgaliai D.Sabonio prašė įvardinti įvairių mėgstamiausių jo dalykų – nuo labiausiai jam patinkančių Lietuvos miestų ir komandų, iki mėgstamiausios NBA arenos ar vaikystės hobio.

Mėgstamiausiais miestais Lietuvoje NBA krepšininkas išrinko Kauną, kuriame užaugo jo tėvas Arvydas, ir Palangą, kurioje Saboniai daug laiko praleidžia šeimai priklausančiame viešbutyje su restoranu.

Labiausiai jam patinkančia arena D.Sabonis įvardijo krepšinio meka vadinamą „Madison Square Garden“ statinį Niujorke, komanda, už kurią serga Lietuvos krepšinio lygoje, pasirinko Kauno „Žalgirį“, o paklaustas apie vaikystės hobius prisiminė mėgęs žaisti tenisą.

Paprašytas išrinkti mėgstamiausią visų laikų NBA žaidėją, D.Sabonis pasidalino tėčio Arvydo nuotrauka, o paklaustas apie patinkančią muziką išskyrė Edą Sheeraną, Justiną Bieberį ir ispanišką muziką.

„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis atsakė į sirgalių klausimus
„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis atsakė į sirgalių klausimus

Jau penktadienį lietuvis laisvo laiko turės mažiau, mat jo laukia virtualios kovos – D.Sabonis buvo atrinktas tarp 16 NBA žaidėjų, kurie dalyvaus „NBA 2K20“ žaidimo turnyre.

Pirmajame etape jo laukia akistata su „Los Angeles Clippers“ bokštu Montrezlu Harrellu, o sirgalių apie tai užklaustas D.Sabonis atskleidė jau pradėjęs pasiruošimą turnyrui, kurį visam pasauliui transliuos ESPN televizija.

„Šiandien jau pradėjau ruoštis turnyrui“, – juokdamasis atsakė D.Sabonis.

Gerbėjai lietuvio pasiteiravo ir apie linksmiausius komandos draugus „Pacers“ komandoje. D.Sabonis įvardijo du žaidėjus – Lance'ą Stephensoną, su kuriuo Indianos klubo aprangą vilkėjo 2017–2018 m., ir šio sezono bendraklubį T.J. McConnellą.

Mėgstamiausia atostogų šalimi ir maistu D.Sabonis įvardijo Ispaniją ir makaronus, o iš kelių sirgalių sulaukė užklausų apie jo nešiojamus vardinius Kobe Bryanto batus.

„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis atsakė į sirgalių klausimus
„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis atsakė į sirgalių klausimus

„Saugojau ir kolekcionavau juos ilgą laiką! Gaila, kad nebegaliu jų gauti daugiau“, – apie po legendinio krepšininko žūties nutrauktą prekybą jo vardo atributika užsiminė lietuvis.

D.Sabonis su gerbėjais pasidalino ir nuotrauka iš vaikystės.

Paklaustas, kada pradėjo žaisti krepšinį, prie atsakymo, jog būdamas 5–6 metų, lietuvis pridėjo ir visų trijų brolių Sabonių kadrą, kuriame jų rankose – krepšinio kamuoliai.

„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis atsakė į sirgalių klausimus
„Instagram“ nuotr./Domantas Sabonis atsakė į sirgalių klausimus

D.Sabonis instagrame sulaukė net ir prašymo iš Indijos. Praėjusį spalį jis šioje šalyje viešėjo per NBA ikisezoninių rungtynių ciklą bei išbandė naują įvaizdį – varžovui Dewayne'ui Dedmonui prakirtus jam galvą, D.Sabonis rungtynes prieš „Sacramento Kings“ užbaigė su galvos raiščiu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Domantas Sabonis

Paprašytas dar sykį aplankyti Indiją, D.Sabonis teigė, kad mielai tą padarytų.

„Turėčiau sugrąžinti Domo su galvos raiščiu dienas!“ – pabrėžė „Pacers“ lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas