Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 30

Dar vienas ženklas: Donatas Motiejūnas pasiliks Hjustone?

Į Hjustoną sugrįžęs Donatas Motiejūnas yra toliau lepinamas „Houston Rockets“ dėmesiu. Lietuvis vakarieniavo su naujuoju komandos treneriu Mike'u D'Antoni. Atrodo, kad krepšininkas gali pasilikti „Rockets“ gretose.
Mike'as D'Antoni ir Donatas Motiejūnas
Mike'as D'Antoni ir Donatas Motiejūnas / Asmeninio archyvo nuotr.

„Buvo smagu susipažinti ir pakalbėti su naujuoju Rockets treneriu Mike'u D'Antoni“, – socialiniame tinkle gerbėjams pranešė Lietuvos rinktinės kandidatas.

Tai ne vienintelis ženklas, rodantis, kad „Rockets“ norėtų ir kitą sezoną savo klube matyti lietuvį. Trečiadienį viešojoje erdvėje buvo išplatintas vaizdo klipas, kuriame klubo personalo nariai prašo puolėjo pasilikti Teksase.

„Treneris tik pasakė, kad jam tinku. Jis mane mato kaip pagrindinį krašto puolėją komandoje. Todėl susitikęs norėtų plačiau apie viską pakalbėti. Bet ir to trumpo pokalbio metu išgirdau pozityvių dalykų“, – prieš savaitę 24sek kalbėjo pats krepšininkas.

Liepos 1-ąją dieną 25-erių metų D.Motiejūnas taps apribotu laisvuoju agentu ir galės derėtis su visomis NBA komandomis. Iki tol „Rockets“ turi pirmenybę susitarti su lietuviu.

Hjustono klube kaunietis praleido ketverius metus. Praėjusį sezoną per 42 sužaistas rungtynes jis aikštėje praleisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 6,5 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito