Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 24

Dar vienu protestu pažymėtoje „vilkų“ ir „grizlių“ serijoje – lygybė

„Minnesota Timberwolves“ krepšininkai namuose 119:118 (33:28, 27:28, 33:31, 26:31) palaužė „Memphis Grizzlies“ ir išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą – 2:2.
Stevenas Adamsas ir Karlas-Anthony Townsas
Stevenas Adamsas ir Karlas-Anthony Townsas / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynės Minesotoje buvo ir vėl pristabdytos dėl dar vienos protestuotojos, kurią žaibiškai sutramdė apsaugos darbuotojai.

Pranešama, kad į aikštę įbėgusi moteris šiuo protestu norėjo išreikšti nepasitenkinimą „vilkų“ savininku Glenu Tayloru ir jo valdomu ūkiu, kuriame visai neseniai buvo nugalabyti milijonai viščiukų dėl įsisiautėjusio paukščių gripo.

Įdomu tai, kad tokio tipo protestas per svarbiausias Minesotos klubo rungtynes buvo jau trečiasis ir visus kartus ekipa iškovojo pergales. Dukart ji triumfavo per atkrintamąsias ir taip pat laimėjo vienintelį susitikimą įkrintamosiose.

Karlas-Anthony Townsas šiame mače žaidė nesustabdomai ir iš viso surinko 33 taškus bei atkovojo 14 kamuolių. Būtent jo ir Anthony Edwardso ranka nedrebėjo lemiamu metu metant baudų metimus.

A.Edwardsas taip pat sužaidė solidžias rungtynes ir pelnė 24 taškus. Svečiams iš Memfio Desmondas Bane'as sumetė net 34 taškus.

Penktasis serijos susitikimas grįžta į Memfį ir įvyks po trijų dienų.

„Minnesota Timberwolves“: Karlas-Anthony Townsas 33 (14 atk. kam.), Anthony Edwardsas 24, Patrickas Beverley 17, Jordanas McLaughlinas 16, Jarredas Vanderbiltas 12 (8 atk. kam.), D'Angelo Russellas 10 (7 rez. perd.).

„Memphis Grizzlies“: Desmondas Bane'as 34 (8/12 trit.), Dillonas Brooksas 24, Brandonas Clarke'as 15, Tyusas Jonesas 13, Ja Morantas 11 (8 atk. kam., 15 rez. perd.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas