Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 01

DeMaras DeRozanas sutiko sugrįžti į „Raptors“ už įspūdingą sumą

DeMaras DeRozanas ilgai nedvejojo ir sutiko pratęsti sutartį su „Toronto Raptors“. „The Vertical“ praneša, kad tai bus penkerių metų kontraktas, kurio vertė sieks net 139 mln. JAV dolerių. Amerikietis aplankė ir „Los Angeles Lakers“ vadovus, tačiau norėjo geresnės galimybės laimėti NBA titulą bei didesnio finansinio įsipareigojimo.
Demaras DeRozanas
DeMaras DeRozanas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Toronto Raptors

2015-2016 metais D.DeRozanas sužaidė savo geriausią sezoną karjeroje. Gynėjas vidutiniškai rinko 23,5 taško bei atliko 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Raptors“ šį sezoną pirmą kartą savo komandos istorijoje pateko į rytų konferencijos finalą, kur pralaimėjo būsimajam lygos čempionui „Cleveland Cavaliers“.

D.DeRozanas Toronte praleido septynis sezonus, o per juos vidutiniškai rinko po 18 taškų ir atkovojo 4 kamuolius. 2009-aisiais jį „Raptors“ naujokų biržoje pasirinko devintuoju šaukimu.

Toronto ekipa nepagailėjo savo startinio penketo gynėjui antro didžiausio kontrakto visoje NBA istorijoje. Už didesnius pinigus sutiko likti tik „New Orleans Pelicans“ lyderis Anthony Davisas. Jo sąskaitą per artimiausius kelis metus papildys 145 mln. JAV dolerių.

Tiesa, NBA laisvųjų agentų turgus dar tik įsibėgėja, todėl jį gali netrukus pralenkti Kevinas Durantas, Mike'as Conley ar Alas Horfordas.

Primename, kad prieš kelis metus NBA ir televizijos gigantai ESPN bei TNT pasirašė naują bendradarbiavimo sutartį, kuri siekė 24 mlrd. JAV dolerių. Jos dėka, šiais metais algų kepurė šoktelėjo nuo 70 iki 94 mln. JAV dolerių, todėl vasarą naujų kontraktų sumos gali ir nustebinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito