Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 24

Domantą Sabonį gavusi Oklahoma džiūgauja – ne mainai, o apiplėšimas

Samas Presti šiuo metu yra mėgstamiausias žmogus Oklahomoje. „Oklahoma City Thunder“ generalinis direktorius pademonstravo puikų valdymą, kai už Serge'ą Ibaką sugebėjo gauti Domantą Sabonį, Victorą Oladipo ir Ersaną Ilyasovą.

„Burtininkas“, „geriausias vadovas NBA“, „tikrasis MVP“ – taip NBA naujokų biržos naktį S.Presti atliktus mainus vertina „Thunder“ gerbėjai.

„Šiąnakt mes turėjome galimybę savo komandai pridėti universalumo, gylio ir įgūdžių. Victoras, Ersanas ir Domantas turi tinkamą charakterį, darbo etiką ir kovingumą, kurio mes siekiame „Thunder“ ekipoje. Mes turėjome puikią progą gauti net tris itin aukšto lygio profesionalus“, – apie mainus kalbėjo pats komandos vadovas.

S.Presti pabrėžė, kad D.Sabonis yra puikus pasirinkimas Oklahomos ekipai: „Tai įspūdingas žaidėjas, kuris puikiai supranta žaidimą ir kaip tobulėti. Man padarė didžiulį įspūdį jo tobulėjimas. Jis nori laimėti, jo krepšinio IQ yra itin aukštas. Manau, kad jis puikiai susižais su Stevenu (Adamsu) ir kitais mūsų aukštaūgiais.“

„Labai džiaugiuosi, kad esu čia. Tai puiki organizacija“, – apie prisijungimą prie „Thunder“ kalbėjo pats D.Sabonis.

Komandos vadovas padėkojo S.Ibakai už komandai atiduotus metus ir atsidavimą ir palinkėjo sėkmės.

26-erių S.Ibaka Oklahomoje žaidė nuo 2009 metų ir buvo vienas iš komandos simbolių. Kai kurie sirgaliai pyko, kad žaidėjas mainuose buvo išduotas. Tačiau kiti įsitikinę, kad jis išnaudotas itin gerai ir „Thunder“ tiesiog „apiplėšė“ Orlando ekipą.

Be to, tai buvo mainai, kurie gali padėti komandoje išlaikyti komandos lyderį Keviną Durantą.

Komandos vadovas atsisakė komentuoti, ar mainai buvo suderinti su K.Durantu: „Negaliu šiuo metu spekuliuoti, ar Kevinas pasiliks ar išvyks.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas