Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 06

Domantas Sabonis žaidžia su monstru – Russellas Westbrookas žengia Michaelo Jordano ritmu

Domantas Sabonis žaidžia su neeiline NBA žvaigžde. Russellas Westbrookas užfiksavo jau šeštąjį trigubą dublį iš eilės, o „Oklahoma City Thunder“ krepšininkai (14-8) 102:99 palaužė „Atlanta Hawks“ ekipą (10-12). R.Westbrooko serijai per visą NBA istoriją prilygsta tik Michaelas Jordanas.
Russellas Westbrookas
Russellas Westbrookas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • „Thunder“ palaužė „Hawks“ ekipą 102:99.
  • R.Westbrookas užfiksavo šeštąjį trigubą dublį iš eilės.
  • Septynis NBA yra pasiekęs tik M.Jordanas.
  • D.Sabonis per 19 minučių pelnė 4 taškus.

R.Westbrooko indėlis į šeštąją „Thunder“ pergalę iš eilės – 32 taškai, 13 atkovotų kamuolių ir 12 rezultatyvių perdavimų.

Ilgesnę trigubų dublių seriją – septynerias rungtynes paeiliui, 1989-aisiais yra pademonstravęs tik Michaelas Jordanas.

Visai ne sutapimas, kad „Thunder“ visus šešis R.Westbrooko trigubus dublius paeiliui pažymėjo vien pergalėmis, nors prieš stulbinančią seriją buvo pralaimėję 7 mačus iš 9.

„Gynyba. Pradėjome geriau gintis. Tai viską apvertė“, – pergalių seriją paaiškino R.Westbrookas, nė žodžiu neužsiminęs apie savo statistiką.

Bet kai NBA reporteris nesusilaikė nepagyręs R.Westbrooko, šyptelėjo ir pats krepšininkas: „Aš jaučiuosi palaimintas. Gera žaisti mylimą žaidimą. Turiu nuostabius komandos draugus, kurie labai padeda ir mane myli.“

Neišgriūkite iš kėdės – R.Westbrooko vidurkis šį sezoną po 22 rungtynių siekia trigubą dublį: vid. 31 taškas, 10,8 atkovoto kamuolio ir 11,3 rezultatyvaus perdavimo.

D.Saboniui būnant aikštėje „Thunder“ įmetė 12 taškų daugiau nei „Hawks“. Tai buvo didžiausias +/- rodiklis nugalėtojų gretose.

Trigubą dublį su „Hawks“ R.Westbrookas pasiekė dar trečiojo kėlinio viduryje, kai po 10-ojo rezultatyvaus perdavimo gynėjui Victorui Oladipo „Thunder“ padidino skirtumą 69:59.

Nors prametė pirmuosius 8 iš 9 metimų, po pertraukos R.Westbrookas pelnė net 27 taškus ir įtvirtino „Thunder“ pergalę, kai paskutinėmis minutėmis „Hawks“ dar pabandė išsikapstyti.

Jau eilinį R.Westbrooko šou stebėjęs D.Sabonis per 19 minučių pasižymėjo 4 taškais (2/2 dvit., 0/3 trit.), atkovojo ir perėmė po 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, suklydo 1 ir prasižengė 4 kartus.

Po vieno iš D.Sabonio perdavimų, V.Oladipo įspūdingai pakilo virš lanko ir sugrūdo kamuolį į krepšį per Dwighto Howardo rankas.

VIDEO: D.Sabonio perdavimas baigėsi fantastišku V.Oladipo dėjimu

Beje, jam būnant aikštėje „Thunder“ įmetė 12 taškų daugiau nei „Hawks“. Tai buvo didžiausias +/- rodiklis nugalėtojų gretose.

Tuo tarpu „Hawks“ stovykloje nuotaika – visai kitokia. Atlantos krepšininkai pralaimėjo jau 7-ąsias rungtynes paeiliui ir net 10-ąsias iš pastarųjų 11-os, bei iš antrosios vietos Rytų konferencijoje prasmego iki 10-osios.

„Thunder“: R.Westbrookas 32 (13 atk. kam., 12 rez. perd.), A.Morrow 15, V.Oladipo 14, S.Adamsas 12 (10 atk. kam.), E.Kanteris 10... D.Sabonis 4.

„Hawks“: P.Millsapas 24, D.Schroderis 17 (8 rez. perd.), K.Korveris 15, T.Hardaway'us 12, M.Muscala 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento