Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 06

Donato Motiejūno sugrįžimas į Hjustoną „Rockets“ gynėjui kainavo darbą

Ne visi Donato Motiejūno sugrįžimą į Hjustoną sutiko džiaugsmingai. 26-erių puolėjas iš „Houston Rockets“ aukštaūgių atsirieks minučių dalį. Bet tiesiogiai dėl šio sandorio labiausiai nukentėjo gynėjas Bobby Brownas. Amerikietis paprasčiausiai neteko darbo.
Bobby Brownas
Bobby Brownas / „Scanpix“/AP nuotr.

Kad galėtų įtraukti D.Motiejūną į sudėtį, „Rockets“ turėjo atlaisvinti jam vietos, kadangi jau turėjo 15 žaidėjų. Taigi, NBA ekipai teko atleisti B.Browną.

Tiesa, už tai 32 metų krepšininkas gavo maždaug 260 tūkstančių eurų kompensaciją.

O pačią žinią B.Brownas sutiko profesionaliai. Jis to galėjo tikėtis, nes šį NBA sezoną aikštėje pasirodė tik 6 rungynėse, o iš viso per 22 minutes pelnė 2 taškus.

„Klubas man paaiškino visą situaciją. Todėl visai nesunku. Man tai jau ne pirmas kartas. Juolab, aš vyresnis – suprantu, kad tai verslo dalis ir kaip čia viskas vyksta“, – sakė B.Brownas.

„Rockets“ B.Browno karjeroje buvo penktasis NBA klubas. Tiesa, stipriausioje krepšinio lygoje iki įsidarbinimo Hjustone amerikietis buvo nežaidęs nuo 2010-ųjų.

Pastaraisiais metais B.Brownas žibėjo Europoje. 2012-2013 m. Sienos „Montepaschi“ klube jis rinko vid. 18,8 taško. Per vienerias rungtynes buvo įmetęs 41 tašką ir gavo Eurolygos apdovanojimą už rezultatyviausią žaidimą visame turnyre.

Tiesa, po sezono Italijoje B.Brownas pasuko į Kiniją, kur per vienerias rungtynes buvo įmetęs net 74 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas