Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 12 25

Džiugios Kalėdos Dalase: Luka Dončičius sveiksta greičiau nei tikėtasi

Gruodžio 13-ąją čiurnos traumą patyręs Luka Dončičius sparčiai sveiksta ir Kūčių dieną jau treniravosi kartu su „Dallas Mavericks“ komanda, praneša ESPN.
Luka Dončičius
Luka Dončičius / „Scanpix“ nuotr.

Nors po traumos, kurią slovėnas patyrė užlipęs ant „Miami Heat“ gynėjo Kendricko Nunno kojos, manyta, jog L.Dončičius negalės rungtyniauti mažiausiai iki Naujųjų metų, dabar spėliojama, jog krepšininkas gali pasirodyti aikštėje jau ketvirtadienio rungtynėse su „San Antonio Spurs“.

„Jo būklė gerėja su lig kiekviena diena, – tikino Dalaso ekipos treneris Rickas Carlisle'as. – Nežinau, ar jis galės žaisti ketvirtadienį, bet mes tikrai svarstysime šį variantą. Jam sekasi puikiai. Pažiūrėsime, kaip jis jausis rungtynių išvakarėse ir nuspręsime dėl jo galimybių žaisti, tačiau šiuo metu situacija atrodo pozityviai.“

Pats L.Dončičius po treniruotės su komandos draugais taip pat tikino besijaučiantis puikiai. Vis dėlto „Mavericks“ nėra linkę skubėti – jiems nesinori rizikuoti įspūdingai šį sezoną rungtyniaujančio komandos vedlio sveikata.

„Jaučiuosi gerai, – sakė 20-metis žaidėjas. – Rūpinuosi savo čiurna. Dar turime padaryti daug dalykų, o šiuo metu juos ir darome. Pažiūrėsime, kaip jausiuosi, o tada ir nuspręsime, ar galėsiu žaisti.“

VIDEO: „Atsarginiai“: MVP lenktynės, dešimtmečio topas, Domanto siautulys ir laida Niujorke

L.Dončičius šį sezoną yra vienas pagrindinių pretendentų į reguliariojo sezono MVP apdovanojimą – slovėnas iki traumos rinko po 30,6 taško, 9,9 atkovoto kamuolio ir 9,3 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Jo vedami „Mavs“ Vakarų konferencijoje stumdosi dėl pirmųjų vietų – su 19 pergalių ir 10 nesėkmių Teksaso komanda yra penkta.

Tiesa, net ir be L.Dončičiaus „Mavericks“ atsilaikė neblogai – per ketverias rungtynes laimėjo dusyk, nugalėdami Rytų konferencijos galiūnus – „Milwaukee Bucks“ ir „Philadelphia 76ers“ klubus.

Pergalių galėjo būti ir daugiau, jei ne košmariškos rungtynės Toronte, kur „Mavericks“ iššvaistė net 30 taškų pranašumą ir nusileido „Raptors“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas