Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 02

Emocijų tornadas: su L.Jamesu konfliktavusi mergina iškeikė krepšininką instagrame

LeBronas Jamesas rungtynėse su „Atlanta Hawks“ pasižymėjo svarbiais veiksmais aikštėje, lėmusiais pergalę, tačiau daugiausia dėmesio sulaukė „Los Angeles Lakers“ superžvaigždės ir žiūrovės konfliktas mačo metu.
LeBronas
LeBronas Jamesas ir Juliana Carlos / nuotr. „Scanpix“ ir stopkadras

Krepšininko ir sirgalės konfliktas įvyko ketvirtajame kėlinyje. Netrukus mergina buvo išvaryta iš arenos.

Kaip vėliau paaiškėjo, ji yra Juliana Carlos, instagrame turinti 30 tūkst. sekėjų.

Vos tik buvo išvaryta iš arenos, mergina į savo instagramo istorijas įkėlė keletą vaizdo įrašų, kuriuose pasakojo apie tai, kas nutiko.

„Ką tik buvau išmesta iš rungtynių dėl to, kad kalbėjau šūdus LeBronui Jamesui. O jis kalbėjo šūdus mano *** vyrui! Tai tokia s*** nesąmonė.

Klausykite, leiskite jums pasakyti. LeBronas Jamesas pažiūrėjo į mano vyrą rungtynių metu ir jį įžeidė. Aš atsistojau ir pasakiau: „Nekalbėk *** su mano vyru! Dar ką nors pasakyk mano vyrui ir aš tave ***.“

Tada jis pradėjo kalbėti su manimi, sakė „užsičiaupk tu, kvaila kale!“ Aš atsakiau: „Pats užčiaupk savo *** burną, tu kvaila kale“.

Vėliau ji dar plačiau papasakojo apie konfliktą. Mergina teigė, kad jos vyras yra pamišęs dėl L.Jameso, o jai ant jo nusispjaut.

„Aš rūpinuosi savo reikalais, geriu vyną, linksminuosi ir staiga LeBronas Jamesas kažką pasako mano vyrui! Aš tai pamačiau ir sakau: „Nekalbėk *** su mano vyru“. O jis man sako: „Sėsk ***, prakeikta kale“.

Tada aš sakau: „Nevadink manęs *** kale! Pats ir sėsk ***, nešdinkis *** iš čia. Ir pakartojau: „Nekalbėk *** taip su mano vyru!“

Jis tiesiog vėl pasakė: „Čiaupkis, kale, sėsk, kale!“

Ir dėl to aš esu išvaroma. Atleiskite, aš turiu vietas šalia aikštės, už kurias moku. Už***, LeBronai, tu su*** ***, dink iš čia. Tu leisi 25-rių merginai tave įbauginti rungtynių metu? Iki, kale“, – dėstė J.Carlos.

Dar po kiek laiko ji vadino žmones kvailiais, nes šie merginą ėmė vadinti barakuda.

L.Jamesas sureagavo į šį konfliktą tviteryje, kur rašė, kad šalia aikštės sėdėjusi „Karen“ (taip JAV pramintos neadekvačios moterys – aut. past.) buvo tikrai pikta Atlantoje.

Žurnalistams po rungtynių L.Jamesas pasakojo nemanantis, kad mergina turėjo būti išvaryta iš arenos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas