Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 22

ESPN: Domantas Sabonis – idealus pasirinkimas Torontui

Už Atlanto – vis daugiau signalų, kad „Toronto Raptors“ devintuoju šaukimu pasirinks Domantą Sabonį. 20-mečio lietuvio galimybės Toronte narstė ESPN televizijos žurnalistai. Jų teigimu, Domantas būtų puikus papildymas „Raptors“ komandai.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Twitter“ nuotr.

ESPN nesvarstė, ar D.Sabonis yra pats geriausias porininkas Jonui Valančiūnui po krepšiu.

Kai kurie abejoja, ar D.Sabonio ir J.Valančiūno tandemas po krepšiu būtų veiksmingas, kadangi abu žaidėjai nemeta iš toli ar vidutinio nuotolio, todėl kelia nedaug pavojaus puolime.

Bet „Raptors“ žvalgėsi į kitus D.Sabonio privalumus, kurie suteiktų Toronto ekipai naudą akimirksniu.

„Sabonis, ko gero, būtų pasiruošęs žaisti trenerio Casey rotacijoje. Jis jau fiziškai tam subrendęs, – pasakojo ESPN žurnalistai. – Įgūdžiai ir krepšinio suvokimas. Šiuos aspektus dabar vertiname kur kas labiau nei prieš 20 metų, kai svarbiausia buvo atletiškumas.

Domantas prailgintų atsarginių suolą. Toronte netrūksta daug skirtingų žaidėjų, kurie gali įnešti svarbų indėlį. Tai duoda komandai lankstumo.

„Raptors“ jau yra subalansuota komanda, o toks žaidėjas kaip Sabonis su iškart duodama pagalba būtų įdomus pasirinkimas. Ir labai neįprasta tokio kalibro komandą matyti taip aukštai naujokų biržoje“.

„Keli žmonės mane informavo, kad „Raptors“ galėjo duoti Saboniui pažadą. Štai kodėl jis daugiau nebedalyvaus peržiūrose“, – praėjusią savaitę pranešė „Basketball Insiders“ žurnalistas Steve'as Kyleris.

„Klausiau Toronto dėl Sabonio. Pamatysime, kaip bus – jau greitai viską sužinosime. Kol kas žinau tiek pat, kiek ir jūs“, – Utenoje kalbėdamas apie D.Sabonį šypsojosi J.Valančiūnas.

„Žinau, jog Lietuvoje visi tik ir trokšta, kad tik žaistume kartu, – po peržiūros Toronte šypsojosi D.Sabonis. – Bet tai priklauso ne nuo manęs. O kiek priklauso, darysiu viską, kad parodyčiau save treneriams“.

„Aš manau, kad tai būtų tikrai labai gerai, – tautiečiams antrino ir Donatas Motiejūnas. – Vien jau dėl to, kad ten yra Jonas. Vis tiek, jis padėtų geriau įsijungti. Pirmi metai visuomet būna sunkūs, bet kai šalia yra žmogus iš tavo šalies, tai tikrai situaciją tas dalykas palengvina. Todėl linkiu, kad jį pasirinktų Torontas. Jis turėtų galimybę daug pasimokyti iš Jono ir, manau, jis jam labai daug padėtų“.

NBA naujokų birža Brukline vyks birželio 23-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas