Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 30

Fantastiškai sezoną pradėjusį T.Youngą sustabdė skaudi trauma

Fantastiškai sezoną pradėjusį ir naudingiausiu pirmosios NBA sezono savaitės Rytų konferencijos žaidėju pripažintą Trae Youngą sustabdė ne varžovai, o trauma.
Trae Youngas patyrė traumą
Trae Youngas patyrė traumą / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Atlanta Hawks

21-erių „Atlanta Hawks“ vedlys praėjusios nakties rungtynėse su „Miami Heat“ aikštę skausmo perkreiptu veidu buvo priverstas palikti dar antrajame kėlinyje.

Įžaidėjas veržėsi link krepšio ir pašoko į orą, tačiau nesėkmingai nusileido ant „Heat“ puolėjo Justise'o Winslow kojos ir kryptelėjo čiurną.

„Labai skaudėjo, – epizodą po rungtynių prisiminė pats nukentėjusysis. – Esu palaimintas, kad iki šiol neturėjau labai daug traumų, tačiau šįkart skausmas buvo didžiulis.“

T.Youngui dar bus atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, bet pirminė diagnozė rodo, jog „Hawks“ snaiperis išvengė rimtesnių sužeidimų ir atsipirko čiurnos patempimu. Manoma, kad dėl šios traumos T.Youngas negalės rungtyniauti mažiausiai dvi savaites.

Antrą sezoną NBA lygoje rungtyniaujantis gynėjas per pirmąsias trejas sezono rungtynes rinko net po 34 taškus ir 9 rezultatyvius perdavimus. Rungtynėse Majamyje T.Youngas per 11 minučių spėjo pelnyti 5 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito