Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 06 11

Gandai apie sulieknėjusį N.Jokičių pasitvirtino: serbas viešumoje pasirodė stipriai pasikeitęs

Prieš savaitę apie stipriai pasikeitusį ir kilogramų karantino metu numetusį Nikolą Jokičių užsiminę „Denver Nuggets“ nariai nepokštavo. Viešame renginyje Belgrade pasirodęs serbas nė nepriminė to žaidėjo, kuris dar prieš kelis mėnesius lakstė NBA arenose.
Nikola Jokičius
Nikola Jokičius / „Scanpix“ nuotr.

Kiek anksčiau dalyvaudamas vienoje iš radijo laidų „Nuggets“ krepšinio operacijų prezidentas Timas Connelly buvo paklaustas, ar komandos trenerio Mike'o Malone'o žodžiai, jog N.Jokičius tapo „liesa pikta serbiška mašina“, iš tikrųjų yra tiesa.

„Nikola į treniruočių stovyklą sugrįžo puikios formos. Jis man atsiuntė nuotrauką be marškinėlių – pas jį susiformavo pilvo presas. Iki šiol niekada to nemačiau“, – kalbėjo T.Connelly.

Šiuos žodžius patvirtino ir Denverio ekipos įžaidėjas Jamalas Murray, pareiškęs, kad „Jokičius turi nediduką four-packą“. Be to, kanadietis pridūrė, jog jam „labai keista matyti jį tokį atletišką“.

Akivaizdu, kad „Nuggets“ atstovai nemelavo. Draugiškose rungtynėse, kurios buvo skirtos buvusiam N.Jokičiaus treneriui Dejanui Milojevičiui pagerbti, apsilankęs centras atrodė gerokai lieknesnis nei įprastai, kai, pagal oficialius NBA duomenis, svėrė 129 kilogramus.

Ar toks drastiškas svorio numetimas padės serbui tapti dar didesne jėga NBA aikštelėse, paaiškės jau neužilgo, kai liepos pabaigoje prasitęs 2019-2020 m. NBA sezonas.

Tiesa, net ir būdamas apkūnesnis Serbijos rinktinės centras dominavo stipriausioje pasaulio lygoje – jo vidurkiai šį sezoną siekė 20,2 taško, 10,2 atkovoto kamuolio ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas