Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 31

Geriausi NBA savaitės krepšininkai – LeBronas Jamesas ir Russellas Westbrookas

NBA paskelbė geriausius praėjusios savaitės krepšininkus Rytų ir Vakarų konferencijose. Jais tapo LeBronas Jamesas ir Russellas Westbrookas.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.Jamesas padėjo „Cavaliers“ laimėti trejas rungtynes iš eilės. Jis vidutiniškai rinko po 21 tašką, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 8,3 kamuolio. Rungtynėse su „Knicks“ jis pasiekė trigubą dublį – 19 taškų, 14 rezultatyvių perdavimų ir 11 atkovotų kamuolių.

R.Westbrookas buvo trijų „Thunder“ pergalių kalvis. Jis vidutiniškai rinko net 38,7 taško, atliko 11,7 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 12,3 kamuolio.

R.Westbrookas yra pirmasis krepšininkas nuo 1982-1983 m. sezono, kuris per pirmąsias trejas rungtynes atliko du trigubus dublius. Tai prieš daugiau nei tris dešimtmečius pavyko padaryti Magicui Johnsonui.

R.Westbrookas yra pirmasis žaidėjas per visą istoriją, kuriam pavyko per pirmas trejas rungtynes pelnyti 100 taškų, atkovoti 30 kamuolių ir atlikti 30 rezultatyvių perdavimų.

Kiti pretendentai: Paulas Millsapas, Avery Bradley, Kyrie Irvingas, Andre Drummondas, Kevinas Durantas, Anthony Davis, Damianas Lillardas, Kawhi Leonardas, DeMaras DeRozanas ir Jonas Valančiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento