Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 25

Geriausio visų laikų žaidėjo klausimas: apklausa tarp LeBrono ir M.Jordano parodė lygybę

Nors dabartinė „Los Angeles Lakers“ žvaigždė LeBronas Jamesas ir šešiskart su „Chicago Bulls“ klubu NBA triumfavęs Michaelas Jordanas žaidė skirtingose erose, krepšinio aistruoliai mėgsta pasiginčyti, kuriam iš šių krepšininkų būtų suteiktas geriausio visų laikų krepšininko titulas.
Pasiskirsčiusių balsų tarp M.Jordano ir L.Jameso žemėlapis
Pasiskirsčiusių balsų tarp M.Jordano ir L.Jameso žemėlapis / fadeawayworld.net nuotr.

Praėjusią savaitę skambiai pasaulyje nuaidėjusi dokumentinio serialo „Paskutinio šokio“, kuris pasakoja apie 1997-1998 metų „Chicago Bulls“ ekipą, premjera socialinėje erdvėje ir vėl pažadino debatus dėl geriausio visų laikų krepšininko.

Ir žinoma, į šį titulą pretenduoja tik du išrinktieji – Michaelas Jordanas bei LeBronas Jamesas. „Business Insider“ žurnalistas Meredithas Cashas, pasitelkdamas socialinį tinklą „Twitter“ ir jos geografinę informaciją iš 100 tūkstančių apklaustųjų nustatė, kuris iš minėtų krepšininkų yra tituluojamas geriausiu kiekvienoje iš 50 JAV valstijų.

Stebėtina, jog rezultatai ryškesnio favorito šiuo klausimu neparodė: 26 valstijose pirmavo Skrajojantis Jordanas, 24 – Karalius Jamesas.

Čikagos klubo legenda yra labiau mėgiama Šiaurės rytuose ir Vidurio vakaruose, o „Lakers“ puolėjas – Pietuose ir Vakaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas