2020 09 13

Giannis ruošiasi išvykimui? Graikas atliko nesuprastą veiksmą socialiniame tinkle

Po pralaimėtos Rytų konferencijos pusfinalio serijos „Miami Heat“ Giannis Antetokounmpo paneigė bet kokias kalbas apie galimą išvykimą iš Milvokio, tačiau akyliausi graiko gerbėjai pastebėjo keistą krepšininko veiksmą socialinėje medijoje.

Pagrindinis pretendentas į šio sezono MVP titulą nusprendė sumažinti savo sekamų žmonių socialiniame tinkle „Instagram“ ratą.

Įdomu tai, kad šį ratą paliko visi graiko bendraklubiai „Milwaukee Bucks“ komandoje išskyrus brolį Thanasį. Krepšininkas nusprendė nebesekti ir oficialios „Bucks“ paskyros.

Toks Graikijos krepšinio monstro žingsnis liko nesuprastas ekipos aistruolių, nors dar prieš keletą dienų graikas paneigė gandus apie naują karjeros stotelę.

„Tai nenutiks. Tikrai nenutiks – paklaustas apie galimą išvykimą iš Milvokio atsakė Giannis. – Kai kurie pamato prieš save sieną ir keičia kryptį, o aš stengiuosi tą sieną pramušti. Mes turime tapti geresniais – tiek kaip komanda, tiek individualiai. O kitą sezoną vėl viską bandysime iš naujo.“

Visgi „Yahoo Sports“ praneša, kad pirmasis žingsnis dėl G.Antetokounmpo ateities susiejimo su „Bucks“ jau įvyko – krepšininkas susitiko su klubo vadovybe ir aptarė tolimesnius ekipos veiksmus bei klubo viziją.

Tikimasi, kad artimiausiu metu „Bucks“ ryškiausiai lygos žvaigždei įteiks maksimalų 5 metų ~254 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Šiuo metu G.Antetokounmpo ir „Bucks“ dar sieja vienerių metų sutartis.

VIDEO: „urBONUSas“: Tomas Balčėtis ir Martynas Pocius – geriausių draugų kelias į NBA viršūnę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas