Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 09

Griežtas N.Jokičiaus brolių atsakas M.Morrisui: „Nesikišk ir negrasink“

Tarp Nikola Jokičiaus ir Markieffo Morriso NBA rungtynėse kilęs karštas konfliktas keliasi į socialinius tinklus. Į grėsmingą M.Morriso brolio žinutę sureagavo ir N.Jokičiaus broliai, perspėję amerikietį geriau nesikišti.
Nikola Jokičius
Nikola Jokičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Marcusai Morrisai, turėtum palikti šį reikalą ramybėje, užuot viešai grasinęs mūsų broliui!“ – griežtai pareiškė N.Jokičiaus broliai iš Serbijos Strahinja ir Nemanja, specialiai susikūrę paskyrą tviteryje.

„Tavo brolis pirmasis žaidė nesportiškai. Jeigu norėsi žengti žingsnį pirmyn, būk tikras, kad mes tavęs lauksime!“ – pridūrė galingo sudėjimo N.Jokičiaus broliai, praeityje ir patys žaidę krepšinį.

Žinutės autentiškumą patvirtino „Denver Post“ žurnalistas Mike‘as Singeris. Įdomu, kad Jokičiaus broliais pasivadinusi paskyra tviteryje kol kas neturi net nuotraukos ir seka tik vieną asmenį – dėl traumos nežaidžiantį pagrindinį „Nuggets“ įžaidėją Jamalą Murray.

Tiesa, pačių Jokičiaus brolių paskyra jau sulaukė didžiulio susidomėjimo. Mažiau nei per valandą užsiaugino daugiau nei 5 tūkst. sekėjų būrį.

N.Jokičiaus broliai buvo ir Denverio arenoje, kai baigiantis rungtynėms ir „Denver Nuggets“ pirmaujant užtikrinta 18 taškų persvara, „Miami Heat“ puolėjas Markieffas Morrisas aikštės viduryje šiurkščiai prasižengė prieš N.Jokičių. Pastarajam tai itin nepatiko ir serbas rėžėsi į amerikiečio nugarą.

VIDEO: N.Jokičiaus emocijų proveržis

„Palaukė, kol brolis atsuks jam nugarą. Pasižymėjau tai“, – į N.Jokičiaus veiksmą „twitter“ tinkle reagavo nukentėjusiojo Markieffo brolis Marcusas.

N.Jokičius už šį veiksmą buvo pašalintas iš rungtynių, o Markieffas Morrisas sulaukė nesportinės pražangos. „Heat“ lyderis Jimmy Butleris gavo techninę.

Kitas Denevrio žurnalistas Aaronas Ontiverozas praneša, kad „Heat“ krepšininkai po rungtynių norėjo pratęsti santykių aiškinimąsi ir laukė N.Jokičiaus prie rūbinės, bet įsikišo arenos apsauga.

Už nesportišką elgesį N.Jokičiui gresia diskvalifikacija. NBA lyga sprendimo dėl šio incidento kol kas nėra priėmusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas