Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 23

Į lenktynes dėl K.Duranto įsijungė buvusi J.Valančiūno komanda

Lenktynėse dėl Kevino Duranto – naujas žaidėjas. „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad galimybe mainų būdu gauti „Brooklyn Nets“ žvaigždę susidomėjo „Memphis Grizzlies“, kuriai 2019-2021 m. laikotarpiu atstovavo Jonas Valančiūnas.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / Imago / Scanpix nuotr.

Anot žurnalisto, didžiausias „grizlių“ turtas yra turimi penki ateities pirmojo naujokų biržos rato šaukimai. Vieną jų Memfio klubas yra gavęs iš „Golden State Warriors“ dar 2019 metais įvykdytuose Andre Iguodalos mainuose.

„Grizzlies“ turi ir itin jauną bei talentingą branduolį, su Ja Morantu priešakyje, o taip pat Desmondu Bane'u, Brandonu Clarke'u, Jarenu Jacksonu, Ziaire'u Williamsu ir kitais jaunesniais nei 25 metų žaidėjais.

Vis dėlto, kaip praneša Sh.Charania, „Grizzlies“ neketina įtraukti į K.Duranto mainus nei D.Bane'o, nei šiuo metu traumą besigydančio J.Jacksono, jau nekalbant apie galimybę mainuose išvysti ryškiausią komandos žvaigždę J.Morantą.

„Scanpix“ nuotr./Ja Morantas
„Scanpix“ nuotr./Ja Morantas

Dėl to „Grizzlies“ pasiūlymas už „Nets“ lyderį būtų sukoncentruotas aplink naujokų biržos šaukimus.

Po to, kai K.Durantas pasiprašė mainų, rimčiausiai juo susidomėjusios buvo „Boston Celtics“, „Toronto Raptors“ ir „Miami Heat“ komandos.

„Nets“ niekaip nerandant mainų partnerio, K.Durantas šio mėnesio pradžioje iškėlė ultimatumą – arba jis, arba „Nets“ vyr. treneris Steve'as Nashas ir generalinis vadybininkas Seanas Marksas. Tačiau „Nets“ savininkas Joe Tsai į tokį žvaigždės įgeidį neatsižvelgė ir neketina atleisti svarbių klubo narių.

K.Durantas turi dar ketverius metus galiosiantį kontraktą, dėl to jį per mainus gausianti komanda užsitikrintų, jog puolėjas jai atstovautų ilgą laikotarpį.

„Grizzlies“ praėjusį sezoną buvo viena maloniausių lygos staigmenų, kai iškovojo 56 pergales ir visoje lygoje nusileido tik „Phoenix Suns“ ekipai.

Tiesa, atkrintamosiose juos sustabdė būsimi čempionai – „Warriors“ nukovė „grizlius“ Vakarų konferencijos pusfinalyje 4-2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas