Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 26

Į vieną kasą: „Celtics“ užbaigė K.Duranto ir kompanijos sezoną

„Brooklyn Nets“ sezonas – baigtas. Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo atstovaujama ekipa ketvirtosiose atkrintamųjų serijos rungtynėse 112:116 (26:30, 24:28, 28:32, 34:26) krito prieš „Boston Celtics“ ir pralaimėjo seriją sausai 0-4.
Jaysonas Tatumas ir Kevinas Durantas
Jaysonas Tatumas ir Kevinas Durantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jaysonas Tatumas pelnė 29 taškus nugalėtojams, Jaylenas Brownas pridėjo 22, o „Celtics“ tapo pirmąja komanda šiose NBA atkrintamosiose, patekusia į antrąjį etapą.

Marcusas Smartas pasižymėjo 20 taškų ir išdalino 11 perdavimų. Bostono komanda antrajame etape susitiks su „Milwaukee Bucks“ ir „Chicago Bulls“ serijos laimėtojais, ten kol kas titulą ginantys čempionai priekyje 3-1.

„Celtics“, panašu, visiškai nebaugino Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo pavardės – Bostono klubas paskutines rungtynes laimėjo, nors pralaimėjęs būtų išvengęs Bruklino ekipos pirmajame etape.

Pasirodo, nerimauti nebuvo dėl ko.

K.Durantas bandė už pakarpos traukti komandą – pelnė 39 taškus, atliko 9 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 7 kamuolius.

K.Irvingas, kuris sezono eigoje negalėjo žaisti namų rungtynių dėl to, kad nėra vakcinuotas nuo koronaviruso, surinko 20 taškų, tačiau neabejotinai įnešė destrukcijos į komandą šiame sezone.

„Daug dalykų gali daryti įtaką tam, kad pralaimėjome, tačiau varžovų komanda buvo tiesiog geresnė“, – sakė K.Durantas, pralaimėjęs atkrintamųjų pirmajame etape pirmą kartą nuo 2010-ųjų.

„Nets“: K.Durantas 39 (9 rez. perd.), S.Curry 23, K.Irvingas 20, N.Claxtonas 13, G.Dragičius 10.

„Celtics“: J.Tatumas 29, J.Brownas 22, M.Smartas 20 (11 rez. perd.), G.Williamsas 14, A.Horfordas 13.

Kitoje serijoje „Toronto Raptors“ 103:88 nugalėjo „Philadelphia 76ers“ ir sušvelnino serijos rezultatą – dabar Filadelfijos komanda pirmauja 3-2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas