Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 17

Iš Denverio – nuoširdi padėka A.Karnišovui: „Labai jo pasiilgsiu, bet džiaugiuosi už jį“

„Chicago Bulls“ organizacijos vairą perėmęs Artūras Karnišovas paliko gilų pėdsaką Denveryje. Septynerius metus „Denver Nuggets“ klube praleidęs lietuvis atrado ne vieną deimantą, tarp kurių – ir visas būrys žaidėjų iš Europos. Kai kuriems iš jų A.Karnišovas suteikė didžiausią pagalbą, pratinantis prie gyvenimo už Atlanto.

2017 m. NBA naujokų biržoje pašauktas, bet tik praėjusią vasarą į „Nuggets“ persikėlęs slovėnas Vlatko Čančaras savo įraše oficialioje klubo svetainėje dėkojo A.Karnišovui už pagalbą jam atvykus į Denverį.

„Pirmiausia, noriu padėkoti Artūrui už buvimą mano mokytoju nuo tada, kai tapau „Nuggets“ organizacijos dalimi, – rašė 23-ejų krepšininkas. – Žinojau Artūrą dar nuo tada, kai jis žaidė Europoje. Jis yra vienas geriausių, jei ne geriausias, Europos žaidėjas, niekada nerungtyniavęs NBA. Jis atstovavo didingiems klubams ir buvo krepšinio ikona Europoje. Įvertinant jo sėkmę aikštelėje, jo elgesys su manimi mane nustebino dar labiau.

Jis buvo puikus ir padėjo man bet kokiu klausimu. Jis leido man iš karto pasijusti lyg šeimoje. Vos tik nusigavau į Denverį, jis visą laiką su manimi bendravo ir dalijo patarimus. Išgyvenant tiek daug pasikeitimų, tai leido man išlikti pozityviam. Net jei tai būdavo negatyvi situacija, jis rasdavo, kaip man pakelti nuotaiką.

Labai jo pasiilgsiu, bet džiaugiuosi už jį. Linkiu jam kuo didžiausios sėkmės.“

49-uoju šaukimu naujokų biržoje pasirinktas žaidėjas 2017-aisiais su Slovėnijos rinktine tapo Europos čempionu, bet debiutiniame NBA sezone kalnų nenuvertė – pajėgioje „Nuggets“ komandoje jis sužaidė 14 rungtynių, kuriuose per 3,2 minutės rinko po 1,2 taško.

Geriau jam sekėsi G lygoje, kur atstovaudamas „Erie BayHawks“ komandai slovėnas pelnė po 14,4 taško ir atkovojo po 6,2 kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas