Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 11

Išgąstis Dalase: prieš pat atkrintamųjų startą – Lukos Dončičiaus trauma

NBA atkrintamosios varžybos prasidės jau šios savaitės pabaigoje, o „Dallas Mavericks“ prieš pat jas dėl traumos galimai prarado Luką Dončičių.
Luka Dončičius
Luka Dončičius / „Scanpix“ nuotr.

Slovėnas traumą patyrė paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse.

Jose „Mavericks“ pasiekė pergalę prieš kitą Teksaso komandą „San Antonio Spurs“ (130:120), bet Luka buvo priverstas palikti aikštę trečiajame kėlinyje, kai pašokęs į orą ir bandydamas atlikti perdavimą susižeidė kairiąją blauzdą.

ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowskio teigimu, „Mavs“ stovykloje yra optimizmo, kad trauma nerimta, bet tikslesnė diagnozė paaiškės tik po išsamių tyrimų.

„Žinosime daugiau rytoj (pirmadienį – red. past.), o nuo to ir atsispirsime. Tikėkimės, kad jam nenutiko nieko rimto“, – po rungtynių sakė Dalaso ekipos strategas Jasonas Kiddas.

L.Dončičius laimėtose rungtynėse net ir per mažiau nei tris kėlinius spėjo pelnyti 26 taškus, atkovoti 8 kamuolius ir atlikti 9 rezultatyvius perdavimus. Apskritai šį sezoną jis renka po 28,5 taško, 9,1 sugriebto kamuolio ir 8,7 rezultatyvaus perdavimo bei rimtai pretenduoja į vieną iš geriausių sezono žaidėjų penketų.

„Mavericks“ reguliarųjį sezoną užbaigė su 52 pergalėmis bei 30 pralaimėjimų ir ketvirtąja užimta vieta Vakarų konferencijoje.

Atkrintamosiose Dalaso klubas žais prieš „Utah Jazz“ ekipą, kuri liko penkta. Pirmosios rungtynės – šeštadienį 20 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas