Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Išimtis: „Lakers“ įteiks ilgalaikę sutartį L.Jameso sūnui

LeBrono Jameso sūnus Bronny Jamesas šių metų NBA naujokų biržoje buvo pašauktas antrame rate vos 55-uoju šaukimu, tačiau tai „Los Angeles Lakers“ ekipai – nė motais. Žurnalistas Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbia, kad Kalifornijos ekipa įteiks jaunuoliui ilgalaikę sutartį.
Bronny Jamesas
Bronny Jamesas / „Scanpix“/AP nuotr.

Tai – labai retas atvejis ir išimtis. Dažniausiai NBA klubai su antrajame rate pašauktais žaidėjais ilgalaikių sutarčių nesudaro, tačiau tai gali būti susiję su Los Andželo ekipos noru išsaugoti L.Jamesą, kuris šį tarpsezonį atsisakė pratęsti dar metus galiojusį kontraktą.

„Aš bandau pats susikurti savo vardą, – sakė B.Jamesas. – Tiesiog noriu ateiti, dirbti ir tobulėti kiekvieną dieną. Niekada negalvojau, kad žaisiu su tėčiu.“

Tai pirmas kartas lygos istorijoje, kai tėvas ir sūnus vienu metu rungtyniaus NBA klube. B.Jamesas sakė, kad yra pasirengęs susidoroti su didžiuliu spaudimu, kuris kyla žaidžiant „Lakers“ šalia tėvo.

„Tai tikrai padidino spaudimą, – sakė B.Jamesas. – Aš jau mačiau socialiuose tinkluose ir internete, ką apie mane kalba, kaip aš galbūt nenusipelniau galimybės. Bet aš visą gyvenimą susidūriau su tokiais dalykais.“

Prieš atvykdamas į NBA 193 cm ūgio gynėjas sužaidė vieną sezoną Nacionalinėje koledžų atletų asociacijoje (NCAA) ir atstovaudamas Pietų Kalifornijos universiteto „Troyans“ ekipai per 19 minučių fiksavo 4,8 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius