Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 01

Ištikimybė: Hassanas Whiteside'as lieka Majamyje

„Miami Heat“ vidurio puolėjas Hassanas Whiteside'as pats oficialiai paskelbė, kad lieka saulėtoje Floridoje. „Dallas Mavericks“ ir vėl liko nieko nepešusi, nes ji buvo pagrindinė Majamio konkurentė nuvilioti žaidėją. Marcas Cubanas penktadienį jau bandė susitarti su Nicolasu Batumu, tačiau šis pasirinko likti Šarlotėje.
Hassanas Whiteside'as
Hassanas Whiteside'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nuo universiteto laikų žaidžiau aštuoniuose skirtingose komandose, – „The Players Tribune“ tinklapyje rašė centras. – Aplankiau D Lygą, Kiniją, Libaną.

Nesu pasiruošęs devintai ekipai savo karjeroje.

Nusprendžiau pratęsti sutartį su „Heat“. Norėjau padėkoti visiems komandos gerbėjams ir pasakyti, kad jie yra labai svarbūs ne tik visai mūsų organizacijai, bet ir man asmeniškai.

Nekantrauju kibti į darbus ir atnešti Majamiui dar vieną čempionų titulą.“

Kontrakto detalės, kol kas, nėra atskleidžiamos, o įvairūs šaltiniai teigia, kad vidurio puolėjas pasirašė maksimalios vertės sutartį, kuri truks ketverius metus, o jos vertė siekia 98 mln. JAV dolerių. Primename, kad Majamio centras praėjusiais metais uždirbo šiek tiek mažiau nei 1 mln. JAV dolerių.

Dar 2014-aisiais H.Whiteside'as rungtyniavo D Lygoje, o sezono viduryje jam šansą nusprendė suteikti Majamis. Vėliau vidurio puolėjas tapo vienu svarbiausių ekipos žaidėjų, o jį išlaikyti buvo vienas iš pagrindinių šios vasaros tikslų.

2015-2016 m. sezone centras vidutiniškai rinkdavo po 14 taškų, atkodavo 12 kamuolių ir blokuodavo 4 varžovų metimus.

„Miami Heat“ ketina bandyti savo laimę ir Kevino Duranto medžioklėje. Žinoma, tikimybė yra labai nedidelė, tačiau norint sutalpinti jo kontraktą į Majamio algų kepurę reikėtų rasti naują komandą Goranui Dragičiui bei Joshui McRobertsui.

Beje naujos sutarties dar neturi ir komandos simbolis Dwyane'as Wade'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento