Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Istorinis momentas įvyko: „Lakers“ naujokų biržoje pašaukė LeBrono sūnų

Lauktas istorinis momentas įvyko – „Los Anegeles Lakers“ antrajame NBA naujokų biržos rate 55-uoju šaukimu pasirinko LeBrono Jameso sūnų Bronny Jamesą. Per visą NBA istoriją dar nėra buvę, kad tėvas ir sūnus lygoje rungtyniautų vienu metu.

„Per visą NBA istoriją tėvas ir sūnus dar niekada nėra dalijęsi viena aikštele, tad nutiks kažkas magiško“, – sakė „Lakers“ generalinis vadybininkas Robas Pelinka.

Jis sakė, kad klubas gerbtų LeBrono sprendimą baigti karjerą, jei šis tokį sprendimą priimtų. Bet jei ne, „bus sukurta NBA istorija, o NBA istorija ir turėtų būti kuriama vilkint „Lakers“ aprangą“, – pridūrė R.Pelinka.

Jei nekabins sportbačių ant vinies, 39-erių Karalius Jamesas rudenį pradės savo 22-ąjį sezoną NBA lygoje, ir septintąjį – „Lakers“ gretose.

„Bronny, visų pirma, yra nuostabaus charakterio žmogus, – ESPN cituoja R.Pelinką. Antra, jis yra jaunas vyras, kuris neįtikėtinai sunkiai dirba. Tokių savybių mes ir ieškome rinkdamiesi žaidėjus“.

„Lakers“ vadovas pabrėžė, kad kol kas pagrindinė B.Jameso stiprybė – žaidimas gynyboje.

„Manau, kad jis bus išties pajėgus stabdyti kitus gynėjus, jis gali gintis per kelias pozicijas. Ir tikrai matome, kaip auga jo metimo įgūdžiai. Jis gali tapti elitiniu metiku“.

191 cm ūgio 19-metis Bronny atstovaudamas USC universiteto „Trojans“ komandai kaip pirmakursis NCAA lygoje rinko po 4,8 taško.

Prie universiteto komandos jis prisijungė tik gruodį, mat praėjusių metų liepą treniruotės metu Bronny buvo sustojusi širdis, reabilitacija užtruko penkis mėnesius.

NBA naujokų biržoje dalyvavęs lietuvis Mantas Rubštavičius nebuvo pasirinktas.

Primename, kad pirmuoju šaukimu šiemet pakviestas buvusio Prancūzijos rinktinės žaidėjo Stephane'o Risachero sūnus Zaccharie Risacheras („Atlanta Hawks“), o 11-uoju – lietuvis Matas Buzelis („Chicago Bulls“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius