Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įvertino pagrindinę M.Buzelio silpnybę ir šansus naujokų biržoje

ESPN ekspertai atnaujino savo ateinančios NBA naujokų biržos prognozę ir įvertino Mato Buzelio galimybes bei pagrindinius trūkumus.
Matas Buzelis
Matas Buzelis / „Scanpix“/AP nuotr.

Jungtinėse Valstijose užaugusiam lietuviui naujokų biržoje prognozuojama šeštoji pozicija. Tokia pati vieta 19-mečiam puolėjui buvo piešiama ir ankstesniame ESPN reitinge.

G lygos „Ignite“ komandoje žaidžiantis 208 cm ūgio M.Buzelis šį sezoną fiksuoja 13,7 taško, 6,6 atkovoto kamuolio ir 1,9 rezultatyvaus perdavimo rodiklius. Tiesa, jo pastangos pergalėmis nevirsta – „Ignite“ ekipa yra prasčiausia G lygoje.

„Buzelis sužaidė produktyvias kelias savaites, pasinaudodamas galimybėmis pademonstruoti savo puolimą visai likusiai sezono daliai dėl traumos iškritus komandos draugui Ronui Hollandui. Nors reikia įvertinti kontekstą – tai, kad „Ignite“ šį sezoną sunkiai renka pergales, o didelio tempo G lygoje rinkti statistiką yra nesunku, tačiau Buzelis turi ūgį, įgūdžius ir taiklumą, kad patrauktų dėmesį, o taip pat ir sugeba gintis, – rašo ESPN ekspertas Jeremy Woo.

– Sunerimti verčia sudėtingų metimų pasirinkimas ir vargai bandant susikurti atstumą prieš besiginančius varžovus. Dėl ko galima abejoti Buzelio galimybėmis tapti aukščiausio lygio taškų rinkėju. Tačiau jis turi įrankius pakilti į aukštesnį lygį, o jo kūnas dar gali pastiprėti jam bręstant.“

NBA naujokų birža vyks birželio 27 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas