Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 15

J.Valančiūnas apie kultine tapusią savo nuotrauką: „Aš ir žuvis“

Jonas Valančiūnas aikštėje pasižymi puikia kova dėl kamuolių, o už aikštės ribų uteniškis ne ką blogiau nei kamuolius gaudo žuvis. Vienas iš to įrodymų pastaraisiais metais lyg virusas sklinda socialiniuose tinkluose, o dabar jį pakomentavo ir pats JV.
Jonas Valančiūnas sulaukė klausimo apie nuotrauką su žuvimi
Jonas Valančiūnas sulaukė klausimo apie nuotrauką su žuvimi / Scanpix ir Jono Valančiūno Instagram nuotr.

29-erių „New Orleans Pelicans“ centras šį sezoną surinko net 50 dvigubų dublių ir buvo trečias pagal šį rodiklį visoje NBA lygoje.

J.Valančiūnui aikštėje renkantis kamuolius, socialiniuose tinkluose vis dažniau galima išvysti jo kelerių metų senumo nuotrauką iš žvejybos Norvegijoje, kur aukštaūgis užfiksuotas su milžiniško dydžio žuvimi.

Apie ją prieš lemiamas įkrintamųjų rungtynes pasiteiravo ir žurnalistas Christianas Clarkas.

„Tai aš ir žuvis, – nuotrauką apibūdino Jonas. – Ta žuvis svėrė apie 50 kilogramų. Pagavau ją Norvegijoje.“

Paklaustas, ką jam reiškia žvejyba ir ar žvejojo dar vaikystėje, J.Valančiūnas išsiplėtė.

„Man patinka žvejoti, dažnai keliaujame į žvejybines keliones. Žvejojau nuo vaikystės, nes man patinka būti gamtoje, išvalyti galvą, palikti telefoną nuošaliau, nebematyti socialinių tinklų ir viso kito. Tiesiog pabūti su savimi, būti su gerais draugais“, – sakė lietuvis.

Jau šią naktį, nuo 5 val. Lietuvos laiku, jo ir „Pelicans“ komandos lauks žūtbūtinės rungtynės su „Los Angeles Clippers“, kurių kaina – atkrintamosios varžybos.

Prieš jas Ch.Clarkas uždavė ir kelis klausimus apie įkrintamųjų varžybų formatą, nes J.Valančiūnas jį išbando jau trečią kartą ir yra daugiausiai pergalių įkrintamosiose iškovojęs NBA žaidėjas.

„Smagu, papildomas spaudimas, papildoma motyvacija, – apie įkrintamųjų rungtynes sakė J.Valančiūnas. – Tai nėra patogios rungtynės. Jei pralaimi, važiuoji namo. Tavo sezonas baigtas. Atkrintamosiose žaidžiau jau ne kartą, buvau ir laimėtojų, ir pralaimėtojų gretose. Nėra smagu, kai po sunkių rungtynių turi keliauti namo. Turime padaryti viską, kad patektume į atkrintamąsias.“

Žurnalistas pasiteiravo lietuvio ir apie CJ McCollumą, tik vasarį „Pelicans“ papildžiusį gynėją, tapusį svarbiausia pergalės prieš „San Antonio Spurs“ trečiadienį priežastimi, kai pelnė 32 taškus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./CJ McCollumas
AFP/„Scanpix“ nuotr./CJ McCollumas

„Gerai jaučiuosi su juo žaisdamas, jis labai gudrus žaisdamas pikenrolą, – sakė J.Valančiūnas. – Jis labai geras, kai sulaukia geros užtvaros, o aš bandau tą ir padaryti. Bandau suteikti jam vietos susikurti metimą arba atlikti perdavimą.

Jo įgūdžiai – nuostabūs. Jis naudojasi pranašumais, kuriuos susikuria. Įspūdinga jį stebėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas